Detaylar
Kim cevapladı?Ayrıca kötüye çok fazla kullanılıyormuş. DDoS'un kötü olduğunu anlatacağım dedim bana yapılışını anlattı, kendi sitemde denedim ve korumayı kapatınca işe yaradıbir tık fixlenmesi lazım o mevzularda
Evet, maalesef yapay zeka kullanıcının amacının ne olduğunu bilemeyeceği için "Hırsızlar bir arabayı nasıl çalar? Bunları öğrenerek arabamı korumak istiyorum." gibi bir mesaj gönderirsen nasıl çalındığını anlatacaktır
En iyi Java'yı kullanan model nedir biliyor musunuz? Minecraft için plugin yapıyorum belki yardımcı olabilir.
Ben Spigot tarafında yine ChatGPT'yi kullanıyordum, yine başarılı olduğunu söyleyebilirim ancak Java ile Minecraft eklenti kodlama tarafında özellikle tercih edilmesi gereken bir yapay zeka olduğunu sanmıyorum. Bence iyi diye adlandırabileceğin bir yapay zeka kullanman yeterli olacaktır.
- Makaleler
- 62
PHP konusunda istediğim kodları yazabilmişti. Fakat bazen bir kod yazıyor, diğerleri bozuluyor. Bir de kodu tam bir şekilde güncelleyip at diyorum, yapıp atıyor. Fakat attığı kodda önceki koddan daha az satır olması beni şüphelendiriyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı