ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Evet

Oy: 110 30,7%
  • Hayır

Oy: 248 69,3%

• Oy verenlerin toplamı
    358
  • Anket kapandı .
Hocam doğru diyorsunuz ancak dediğim gibi tam oturmamış bir sistem için yorum yapmak çok hatalı, birçok eksi yönü de var ChatGPT'nin. O yüzden erken dönemlerde gelmemesi taraftarıyım, teknolojiyi ve yapay zekayı çok sevsem de durum bu şekilde. Bu yüzden hayır diyorum, gelmemesi taraftarıyım.

Bence kategoriler ile sınırlandırıldığında o tarz bir sıkıntı oluşmaz. Gidip de "nasıl arkadaş bulabilirim" diye bir konuya ChatGPT'nin dandik yanıtlarını vermek çok saçma olur.

Söz konusu içerik bir makale bu arada.

Recep ağabey söz konusu makaleyse kesinlikle gelmemeli. İnsanların düşünceleri, fikirleri ve deneyimlerini paylaştığı bu tür yazılarda ChatGPT gibi tam oturmamış bir sistem çok verimsiz olacaktır bence.

Makaleyse benim fikrimce kesinlikle verilmemeli hocam, makale yazmak kolaya kaçılası bir şey değil bence emek olmalı işin içinde.

Kesinlikle Umut hocama katılıyorum. İnsanların duygu ve düşüncesi daha önemlidir.

Recep ağabey söz konusu makaleyse kesinlikle gelmemeli. İnsanların düşünceleri, fikirleri ve deneyimlerini paylaştığı bu tür yazılarda ChatGPT gibi tam oturmamış bir sistem çok verimsiz olacaktır bence.

Kesinlikle Umut hocama katılıyorum. İnsanların duygu ve düşüncesi daha önemlidir.
ChatGPT neymiş, bizim Recep Baltaş'ımız var :D