ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Evet

Oy: 110 30,7%
  • Hayır

Oy: 248 69,3%

• Oy verenlerin toplamı
    358
  • Anket kapandı .
Evet yapay zeka işi kesinlikle bu konuda ruhsuz, metni bir robotun yazdığı belli olduğu için okuyasım kaçan onlarca makale gördüm bugüne kadar.

Yapay zeka, tıpkı tatsız bir yemek gibi. İnsanların vermeye çalıştığı duygular ve fikirler basit bir yapay zekadan çok çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bir işin içinde ruh olduğu zaman o iş bambaşka seviye oluyor.

Böyle bir teknoloji varken neden yararlanılmasın?

Yararlı bir araç tabii ki, bu inkar edilemez; fakat yararlanmaktan öte, tüm içeriği yapay zekanın üretmesi ortaya hoş bir görüntü çıkarmıyor. Evet, bilgi sunulmuş oluyor ama bir insanın yazdığı yazıda aktarılan duygular, eklenen hoş detaylar da çok önemli ve yapay zeka bunu başaramıyor.

Yapay zeka, tıpkı tatsız bir yemek gibi. İnsanların vermeye çalıştığı duygular ve fikirler basit bir yapay zekadan çok çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bir işin içinde ruh olduğu zaman o iş bambaşka seviye oluyor.
Diyorum abi, makale yazmak da sanat işidir. Prompt'la resim sanatı icra eden zekacıklar, bana göre hala yazı sanatını güzel başaracak duruma erişemedi.

Diyorum abi, makale yazmak da sanat işidir. Prompt'la resim sanatı icra eden zekacıklar, bana göre hala yazı sanatını güzel başaracak duruma erişemedi.

Bir gün şüphesiz yapay zekalar da dil konusunda gelişecek, ancak o şu an da değil. Şu anlık saydığımız sebeplerden gelmemesi daha mantıklı olacaktır. Bozuk ve donuk bir cümleyle yazılmış makale ve bilgi içeren yazılar okuduğunuzu düşünsenize, gülmekten okuyamam herhalde :D.