Merhaba. OpenAI'nin resmi sitesinden yaptığı açıklamaya göre bu maaleseff yapay zeka hatası ve bunu maalesef sanki kendi yazdığı gibi belirtiyor. Bu yüzden size tavsiyem ChatGPT değil AI content detector tarzı sistem kullanmanız.
Detaylar
Kim cevapladı?İnsanlar Google arama üzerinden Techolay'a ulaşıp yararlanacaksa neden olmasın.
Mesela gidip Copilot Bing üzerinden bir teknoloji ile alakalı vs. konu araştırdığım zaman referans olarak Techolay linki çıkacaksa gelmeli.
Olay bu. Yapay zeka içeriği ruhsuz oluyor. İnsan elinin kattığı detaylar çok hoşuma gidiyor.
Bir de bu.
Evet yapay zeka işi kesinlikle bu konuda ruhsuz, metni bir robotun yazdığı belli olduğu için okuyasım kaçan onlarca makale gördüm bugüne kadar.Olay bu. Yapay zeka içeriği ruhsuz oluyor. İnsan elinin kattığı detaylar çok hoşuma gidiyor.
Bir de bu.![]()
ChatGPT düzgün kullanıldığında çok verimli sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. İntihal yapılmadığı sürece kullanılabileceğini düşünüyorum.
Evet yapay zeka işi kesinlikle bu konuda ruhsuz, metni bir robotun yazdığı belli olduğu için okuyasım kaçan onlarca makale gördüm bugüne kadar.
Yapay zeka, tıpkı tatsız bir yemek gibi. İnsanların vermeye çalıştığı duygular ve fikirler basit bir yapay zekadan çok çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bir işin içinde ruh olduğu zaman o iş bambaşka seviye oluyor.
@kaantoker Hocamın da dediği gibi intihal ve kopyala yapıştır olmadan kullanılmasında bir sakınca olmamalı bence.
Yararlı bir araç tabii ki, bu inkar edilemez; fakat yararlanmaktan öte, tüm içeriği yapay zekanın üretmesi ortaya hoş bir görüntü çıkarmıyor. Evet, bilgi sunulmuş oluyor ama bir insanın yazdığı yazıda aktarılan duygular, eklenen hoş detaylar da çok önemli ve yapay zeka bunu başaramıyor.
Diyorum abi, makale yazmak da sanat işidir. Prompt'la resim sanatı icra eden zekacıklar, bana göre hala yazı sanatını güzel başaracak duruma erişemedi.Yapay zeka, tıpkı tatsız bir yemek gibi. İnsanların vermeye çalıştığı duygular ve fikirler basit bir yapay zekadan çok çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bir işin içinde ruh olduğu zaman o iş bambaşka seviye oluyor.
Diyorum abi, makale yazmak da sanat işidir. Prompt'la resim sanatı icra eden zekacıklar, bana göre hala yazı sanatını güzel başaracak duruma erişemedi.
Bir gün şüphesiz yapay zekalar da dil konusunda gelişecek, ancak o şu an da değil. Şu anlık saydığımız sebeplerden gelmemesi daha mantıklı olacaktır. Bozuk ve donuk bir cümleyle yazılmış makale ve bilgi içeren yazılar okuduğunuzu düşünsenize, gülmekten okuyamam herhalde
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-