ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 165
  • Görüntüleme Görüntüleme 9B

ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Evet

Oy: 110 30,7%
  • Hayır

Oy: 248 69,3%

• Oy verenlerin toplamı
    358
  • Anket kapandı .

Bence kategoriler ile sınırlandırıldığında o tarz bir sıkıntı oluşmaz. Gidip de "nasıl arkadaş bulabilirim" diye bir konuya ChatGPT'nin dandik yanıtlarını vermek çok saçma olur.

Hayır oyu verdim. Bazı kategorilerde olabilir lakin programlama benzeri kategorilerde kesinlikle yasak olmalı. Ayrıca yazılan makalelerde de kullanılmaması daha doğru olur.

Direkt kopyala yapıştır olarak kullanılacaksa izin verilmemeli. Sadece bilgi-içerik ve yazım düzeltmeleri için kullanılabilir.

Son düzenleme:
Söz konusu içerik bir makale bu arada.

Recep ağabey söz konusu makaleyse kesinlikle gelmemeli. İnsanların düşünceleri, fikirleri ve deneyimlerini paylaştığı bu tür yazılarda ChatGPT gibi tam oturmamış bir sistem çok verimsiz olacaktır bence.

Makaleyse benim fikrimce kesinlikle verilmemeli hocam, makale yazmak kolaya kaçılası bir şey değil bence emek olmalı işin içinde.

Kesinlikle Umut hocama katılıyorum. İnsanların duygu ve düşüncesi daha önemlidir.

ChatGPT neymiş, bizim Recep Baltaş'ımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…