O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 6 Haziran 2025 #1 Selam, Bugünkü konumuz, ChatGPT nasıl özelleştirilir. Yani ChatGPT'nizi bir istem ile tüm sohbetlerle aynı davranır duruma getireceğiz. Adım adım beni takip edin, zaten kısa bir işlem. Güncel olarak, sağ üstteki profil resminize tıklayıp, ChatGPT'yi Özelleştir sekmesine giriyoruz. Girdiğiniz sekmede bunları yazabilirsiniz: ChatGPT'nin nasıl davranması gerektiğini, ChatGPT'nin sizin hakkında ne bilmesini istediğinizi, Hangi işi yaptığınızı, ne olduğunuzu, Hangi modüllerin aktif olmasını istediğinizi, Size ne şekilde hitap etmesini istediğinizi. Örneğin: Çok açıklama yapma, resmi davran gibi istemler girilebilir. İstem yeri Türkçe destekliyor. Son düzenleme: 6 Haziran 2025
Selam, Bugünkü konumuz, ChatGPT nasıl özelleştirilir. Yani ChatGPT'nizi bir istem ile tüm sohbetlerle aynı davranır duruma getireceğiz. Adım adım beni takip edin, zaten kısa bir işlem. Güncel olarak, sağ üstteki profil resminize tıklayıp, ChatGPT'yi Özelleştir sekmesine giriyoruz. Girdiğiniz sekmede bunları yazabilirsiniz: ChatGPT'nin nasıl davranması gerektiğini, ChatGPT'nin sizin hakkında ne bilmesini istediğinizi, Hangi işi yaptığınızı, ne olduğunuzu, Hangi modüllerin aktif olmasını istediğinizi, Size ne şekilde hitap etmesini istediğinizi. Örneğin: Çok açıklama yapma, resmi davran gibi istemler girilebilir. İstem yeri Türkçe destekliyor.
5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 6 Haziran 2025 #2 Oltran dedi: Hangi modüllerin aktif olmasını istediğinizi, Genişletmek için tıkla... Bu nedir? Genel olarak paragraf şeklinde cevap ver vs. yazınca çalışıyor mu? Gemini 2.5 güncellemesi gelene kadar Gemini'de şöyle böyle davran etkisizdi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2025
Oltran dedi: Hangi modüllerin aktif olmasını istediğinizi, Genişletmek için tıkla... Bu nedir? Genel olarak paragraf şeklinde cevap ver vs. yazınca çalışıyor mu? Gemini 2.5 güncellemesi gelene kadar Gemini'de şöyle böyle davran etkisizdi.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 6 Haziran 2025 #3 5707 dedi: Bu nedir? Genişletmek için tıkla... Arama, görsel oluşturma vb.
5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.905 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.867 6 Haziran 2025 #4 @Oltran, 5707 dedi: Genel olarak paragrafşeklinde cevap ver vs yazınca çalışıyor mu? Gemini 2.5 güncellemesi gelene kadar Gemini'de şöyle böyle davran etkisizdi. Genişletmek için tıkla...
@Oltran, 5707 dedi: Genel olarak paragrafşeklinde cevap ver vs yazınca çalışıyor mu? Gemini 2.5 güncellemesi gelene kadar Gemini'de şöyle böyle davran etkisizdi. Genişletmek için tıkla...
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 6 Haziran 2025 #5 Denedim sizin için, çalışıyor. Eğer doğru anladıysam sorunuzu. Ayrıca bu rehber davranışı değiştiriyor, o da bir davranış sonuç olarak @5707
Denedim sizin için, çalışıyor. Eğer doğru anladıysam sorunuzu. Ayrıca bu rehber davranışı değiştiriyor, o da bir davranış sonuç olarak @5707
2 21611 Becerikli Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 91 6 Haziran 2025 #6 Teşekkürler rehber için, uzun zamandır kullanmama rağmen böyle bir özelliği yeni öğreniyorum.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 6 Haziran 2025 #7 21611 dedi: Teşekkürler rehber için, uzun zamandır kullanmama rağmen böyle bir özelliği yeni öğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında çoğu kişinin bilmediği özellik diye başlayacaktım ancak uygun görmedim Rica ederim!
21611 dedi: Teşekkürler rehber için, uzun zamandır kullanmama rağmen böyle bir özelliği yeni öğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında çoğu kişinin bilmediği özellik diye başlayacaktım ancak uygun görmedim Rica ederim!
2 22475 Becerikli Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 289 Çözümler 1 Beğeniler 301 7 Haziran 2025 #8 İlk versiyonundan beri kullanıyorum, hiç bilmiyordum böyle bir özelliği olduğunu ya. Öyle bir yere koymuşlar ki... Doldurdum orayı komple, resmen ChatGPT deneyimim değişti.
İlk versiyonundan beri kullanıyorum, hiç bilmiyordum böyle bir özelliği olduğunu ya. Öyle bir yere koymuşlar ki... Doldurdum orayı komple, resmen ChatGPT deneyimim değişti.