Botox Reis
Yetkin
Hayatımda hiç ChatGPT kullanmadım. Ne amaçla kullanılır ve nereden indirilir? Virüslü olma ihtimali var mı? Sınavlar hakkında yardımcı oluyor mu?
Microsoft'un çıkardığı Bing AI zımbırtısı bu ChatGPT'nin ücretli olan 4 sürümünü kullanıyor diyorlardı. Oradan da deneyebilirsin. Bayağı akıllı bir şey, kod mod bile yazıyor kerata.Hayatımda hiç ChatGPT kullanmadım. Ne amaçla kullanılır ve nereden indirilir? Virüslü olma ihtimali var mı? Sınavlar hakkında yardımcı oluyor mu?
Microsoft'un çıkardığı Bing AI zımbırtısı bu ChatGPT'nin ücretli olan 4 sürümünü kullanıyor diyorlardı. Oradan da deneyebilirsin. Bayağı akıllı bir şey, kod mod bile yazıyor kerata.
PC'den denedim ben, oturum açınca güzel güzel çizdi aslan parçası.Ben kullanmıştım ama uygulama arayüzü vb. çok kötüydü resim istediğinde oturum aç diyor ya da bu linke yaz diyor ben beğenmedim.
PC'den denedim ben, oturum açınca güzel güzel çizdi aslan parçası.
Bu oran çoktan seçmeli teknik sınavlarda %70. Nereden bildiğimi sormayın.Sınavlar konusunda da yardımcı olabilir ama %100 güvenilir değildir.
Bing'in ChatGPT'nin 4.0 sürümünü kullanması oldukça işimizi görüyor ammavelakin kısıtlı limit olması biraz irrite ediyor, sorduğumuz sorunun tam detaylı olarak soramadığımızda istediğimiz cevabı alamıyoruz ve detaylandırmak istediğimizde limitini doldurmuş oluyoruz.Microsoft'un çıkardığı Bing AI zımbırtısı bu ChatGPT'nin ücretli olan 4 sürümünü kullanıyor diyorlardı. Oradan da deneyebilirsin. Bayağı akıllı bir şey, kod mod bile yazıyor kerata.