Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Yetkin
Hayatımda hiç ChatGPT kullanmadım. Ne amaçla kullanılır ve nereden indirilir? Virüslü olma ihtimali var mı? Sınavlar hakkında yardımcı oluyor mu?

Çözüm
ChatGPT bir yapay zeka aracıdır. Bu araç internetteki verilerle eğitilmiştir. Siz soru sorarsınız ve ChatGPT de sorduğunuz dilde cevaplar.

ChatGPT, web üzerinden çalışmakta ama telefona indirebileceğiniz uygulaması da mevcuttur. Virüslü olma ihtimali yoktur. Sınavlar konusunda da yardımcı olabilir ama %100 güvenilir değildir.

Buradan kaydolup ücretsiz 3.5 sürümünü kullanabilirsiniz. Daha gelişmiş ChatGPT 4 sürümü ücretlidir.

ChatGPT bir yapay zeka aracıdır. Bu araç internetteki verilerle eğitilmiştir. Siz soru sorarsınız ve ChatGPT de sorduğunuz dilde cevaplar.

ChatGPT, web üzerinden çalışmakta ama telefona indirebileceğiniz uygulaması da mevcuttur. Virüslü olma ihtimali yoktur. Sınavlar konusunda da yardımcı olabilir ama %100 güvenilir değildir.

Buradan kaydolup ücretsiz 3.5 sürümünü kullanabilirsiniz. Daha gelişmiş ChatGPT 4 sürümü ücretlidir.

Çözüm
Hayatımda hiç ChatGPT kullanmadım. Ne amaçla kullanılır ve nereden indirilir? Virüslü olma ihtimali var mı? Sınavlar hakkında yardımcı oluyor mu?
Microsoft'un çıkardığı Bing AI zımbırtısı bu ChatGPT'nin ücretli olan 4 sürümünü kullanıyor diyorlardı. Oradan da deneyebilirsin. Bayağı akıllı bir şey, kod mod bile yazıyor kerata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un çıkardığı Bing AI zımbırtısı bu ChatGPT'nin ücretli olan 4 sürümünü kullanıyor diyorlardı. Oradan da deneyebilirsin. Bayağı akıllı bir şey, kod mod bile yazıyor kerata.

Ben kullanmıştım ama uygulama arayüzü vb. çok kötüydü resim istediğinde oturum aç diyor ya da bu linke yaz diyor ben beğenmedim.

Bing'in ChatGPT'nin 4.0 sürümünü kullanması oldukça işimizi görüyor ammavelakin kısıtlı limit olması biraz irrite ediyor, sorduğumuz sorunun tam detaylı olarak soramadığımızda istediğimiz cevabı alamıyoruz ve detaylandırmak istediğimizde limitini doldurmuş oluyoruz. :cautious: Alternatif olarak Bard kullanıyorum ancak kaynak bulmada ve gösterirken epey geliştirilmesi gerekiyor, gönderilen bazı kaynaklar çok alakasız.

Düzenleme: Harf hatası.

Son düzenleme: