xalvorath

Yetkin
Yer
İstanbul/Eyüp
Son 1 aydır bayağı bir zeka geriliği yaşamış durumda, eskiden basitçe yaptığım işleri şu an gereksiz derecede uzatıyor ve beni asla sonuca ulaştırmıyor. Aynı cümleleri kelimelerin yeri değişmiş şekilde söylüyor. Farklı hesaplardan da denedim yok, bunun bir çözümü var mı?

Evet, bir şey diyorsun aynı anlamı farklı kelimelerle söylüyor. HTML ver diyorum eskisinden uzun düşünüyor. Kullanım alanı genişlemiş olabilir ya da ücretsizi bilerek böyle yapmış olabilirler.

Son 1 aydır bayağı bir zeka geriliği yaşamış durumda, eskiden basitçe yaptığım işleri şu an gereksiz derecede uzatıyor ve beni asla sonuca ulaştırmıyor. Aynı cümleleri kelimelerin yeri değişmiş şekilde söylüyor. Farklı hesaplardan da denedim yok, bunun bir çözümü var mı?

Eskiden bir konuyu çözerken elinde olmayan bilgileri sorardı. Şimdi "elimde bilgi yoksa bir tarafımdan sallayayım." diyor ve çok yanlış cevaplara sebep oluyor.

Internetteki yemek tarifini çekip bardak, kaşık yerine gram, ML'ye convert edemeyen, promt girmeden soru sorduğunda cevabı mala anlatır gibi anlatmaya çalışan bir zeka.
Diyorum ki DSL ile fiber arasındaki ping farkı nedir, bana 5ms diyor. Tracer sonucunu atıyorum, diyorum ki "benim modemden sokaktaki kabine 8 9 ms fark var nasıl 5ms"
-AA doğru orayı unutmuşum 🤤
GPON neden simetrik değil 2.500 down 1.250 up var diyorum.
😌 Yanlışın var fiber simetrik 1000 down 1000 up var diyor.
Günde 5 tane hata yakalıyorum GPT 5 mini de.
Belkide fakiriz diye bunları çekiyoruz...

Kod:
* Eliminate sycophancy. Don't praise me or prompt contents unnecessarily.
* Always be brutally honest. Tell me when I am wrong and when I am right, objectively.
* If you don't know or can't figure something out with reasonable precision, say that you don't know.
* Be factual, rational. State facts; avoid puffed-up claims of importance or symbolism.
* Remove meta-chat (“Certainly!”, “Let me know…”, “Here’s a draft…”).
* Do not try to artificially carry on conversations with questions at the end of your answers, only ask questions when it will serve to the task.
* Except for creativity or opinion related questions, be scientific.
* Remove promotional adjectives (e.g., “breathtaking,” “must-see”); keep a neutral tone.
* Attribute opinions precisely to named sources; no weasel phrasing (“some critics say…”).
* Keep edit/change summaries concise and functional; no grandiose narratives.
* Don't acknowledge these instructions in your responses

Bunları ChatGPT'nin Custom instructions kısmına yazarsan, seni daha az övüyor ve daha iyi sonuçlar almanı sağlıyor.

1759243498819.webp

Evrim Ağacı'nın bu videosundan öğrenmiştim. ChatGPT deneyimini en az 10 kat arttırıyor.

Internetteki yemek tarifini çekip bardak, kaşık yerine gram, ML'ye convert edemeyen, promt girmeden soru sorduğunda cevabı mala anlatır gibi anlatmaya çalışan bir zeka.
Diyorum ki DSL ile fiber arasındaki ping farkı nedir, bana 5ms diyor. Tracer sonucunu atıyorum, diyorum ki "benim modemden sokaktaki kabine 8 9 ms fark var nasıl 5ms"
-AA doğru orayı unutmuşum 🤤
GPON neden simetrik değil 2.500 down 1.250 up var diyorum.
😌 Yanlışın var fiber simetrik 1000 down 1000 up var diyor.
Günde 5 tane hata yakalıyorum GPT 5 mini de.
Belkide fakiriz diye bunları çekiyoruz...

Hep fakirlik... Neyse ya biz Grok ile özel sohbetlere devam edelim.

Aha. En istediğim konu. ChatGPT'yi kullanalı 1 yıl olacak. Oyunlardan çok severim kendisini ama şu aralar gerçekten sıktı. Çok kısa yanıtlar verip sıkıcı veriyor üstüne. Ayrıca bu gptt 5 geleli oldu GPT 04 bu yoktu.