Mustafac41
Uzman
Ucuza nereden satın alabilirim?
Bu satıcıdan aldığım hesapta oturum sonlandı, tekrar giriş yaparken 2AD kodu istedim. 5 mesaja görüldü attı ve 2AD kodunu vermedi. Sonrasında da kötü yorum yaptım ve ticket açacağımı söyledim, mesaj yazmadan iade verdi. Tavsiye etmiyorum, gereksiz uğraştırıyor.Bu linkteki satıcıdan oyun hesabı alıp kullandım. Problemsiz çalıştı ancak ChatGPT hesabı hakkında bilgim yok. İstersen deneyebilirsin ucuz zaten.
Mümkün hocam sonuçta 50 TL'ye anca bu kadar hizmet beklenirBu satıcıdan aldığım hesapta oturum sonlandı, tekrar giriş yaparken 2AD kodu istedim. 5 mesaja görüldü attı ve 2AD kodunu vermedi. Sonrasında da kötü yorum yaptım ve ticket açacağımı söyledim, mesaj yazmadan iade verdi. Tavsiye etmiyorum, gereksiz uğraştırıyor.
Hocam bunlarda soyle oluyo, bazi essek oglu essekler makarna tarifi falan araticam diye 80 tane fotograf atiyorlar, gpt4-o kotasini dolduruyorlar 24 saat beklemen gerekiyor 4-o kullanabilmek icinBu linkteki satıcıdan oyun hesabı alıp kullandım. Problemsiz çalıştı ancak ChatGPT hesabı hakkında bilgim yok. İstersen deneyebilirsin ucuz zaten.
En ucuz Apple Hesabı ile alabilirsin App Store üzerinden aldığın zaman 499 TL'ye alabiliyorsun ayrıca hesap satan yerlerden satılan ChatGPT hesapları ortak hesaptır sana verilen hesaba bir başkası girebiliyor.
Bu linkteki satıcıdan oyun hesabı alıp kullandım. Problemsiz çalıştı ancak ChatGPT hesabı hakkında bilgim yok. İstersen deneyebilirsin ucuz zaten.