Bu linkteki satıcıdan oyun hesabı alıp kullandım. Problemsiz çalıştı ancak ChatGPT hesabı hakkında bilgim yok. İstersen deneyebilirsin ucuz zaten.

Bu linkteki satıcıdan oyun hesabı alıp kullandım. Problemsiz çalıştı ancak ChatGPT hesabı hakkında bilgim yok. İstersen deneyebilirsin ucuz zaten.
Bu satıcıdan aldığım hesapta oturum sonlandı, tekrar giriş yaparken 2AD kodu istedim. 5 mesaja görüldü attı ve 2AD kodunu vermedi. Sonrasında da kötü yorum yaptım ve ticket açacağımı söyledim, mesaj yazmadan iade verdi. Tavsiye etmiyorum, gereksiz uğraştırıyor.

Bu satıcıdan aldığım hesapta oturum sonlandı, tekrar giriş yaparken 2AD kodu istedim. 5 mesaja görüldü attı ve 2AD kodunu vermedi. Sonrasında da kötü yorum yaptım ve ticket açacağımı söyledim, mesaj yazmadan iade verdi. Tavsiye etmiyorum, gereksiz uğraştırıyor.
Mümkün hocam sonuçta 50 TL'ye anca bu kadar hizmet beklenir :D Ben hiç almadım chatgpt ama oyun alırken sıkıntı olmamıştı. Başka satıcılar da vardır onlara da bakabilirsiniz.

Hocam bunlarda soyle oluyo, bazi essek oglu essekler makarna tarifi falan araticam diye 80 tane fotograf atiyorlar, gpt4-o kotasini dolduruyorlar 24 saat beklemen gerekiyor 4-o kullanabilmek icin

En en en ucuzu güvenilir Apple cihazlarda 500 Android'de 650 PC'de 20dolarcık veya Gemini aylık 350 TL indirim.

İtemSatış üzerinden alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Hatta bu tarz üyelikleri çok kullanıcılı olarak kullanmanızı da tavsiye etmem. Bir dönem denemiştim belli bir limit veriyor ve eğer hesabın kullanıcı sayısı çok ise size az hak tanıyor.