WaffenSoul

Uzman
Arkadaşlar bu iki yapay zeka uygulamasından hangisi kapsamlı olarak daha iyi? ChatGPT Plus alacaktım ama Grok'da gözüme çarptı ve daha önceden kullanmadım, bilgisi olan var mı? İkisi arasından hangisi daha iyi?

Arkadaşlar bu iki yapay zeka uygulamasından hangisi kapsamlı olarak daha iyi? ChatGPT Plus alacaktım ama Grok'da gözüme çarptı ve daha önceden kullanmadım, bilgisi olan var mı? İkisi arasından hangisi daha iyi?
Hocam Gemini 2.5 Pro daha iyi gibi sanki. AI Studiodan istediğin gibi kullanabiliyorsunuzda ne için kullanacaksınız?

GPT sallayıp duruyor, aynı soruya iki kez aynı cevabı bile veremiyor. Ne amaçla kullandığınızı yazmamışsınız ama Plus'a para verilmez şu an.

ben ChatGPT Kullanıyorum ve kendisi bana sürekli fayda sağlıyor kendisi sağ olsun sayesinde güzel paralar kazandım. Birde şahsi olarak da konulardaki bilgisinin gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Gerçek anlamda güzel bir yapay zeka ama diğer yapay zeka ürünlerini de kullanmak lazım tabi. Tesla yakın zamanda arabalarına yapay zeka asistanı olarak GROK getirdi. bu yüzden GROK kullanıp ChatGPT ile karşılaştırmak isterim. Ben aynı zamanda telefonumda ki SİRİ asistanı da çok kullanıyorum ve gerçek anlamda çok ama çok başarısız bir asistan. Herkesin fikri çok önemli ama bana göre en iyisi ChatGPT.