Eğlence olsun diye ChatGPT’e sövdüm, sonra gelen mesajdan sonra olayı biraz ciddiye almaya başladım.

Sizce bir şey olur mu hukuksal olarak? Ben ilk başta bir şey olmaz diye düşündüm ama arkadaş grubuna attığımda “akşam karakola gitmeye hazır ol” yazdılar.
Küfürleri buradan veya internet üzerinden gösterseydin o zaman sıkıntı çıkabilirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olacağını sanmıyorum. ChatGPT de küfürlerini iplememiş pek zaten. Yapıcı devam edeceksen yardımcı olayım yazmış.

Ama neden böyle şeyler yapıyorsunuz ki? Karşında bir insan bile yok. Bir bota insan neden küfür eder bunu anlayamıyorum.

Ama neden böyle şeyler yapıyorsunuz ki? Karşında bir insan bile yok. Bir bota insan neden küfür eder bunu anlayamıyorum.
Asıl olması gereken o zaten hocam, bir insana ne yaparsa yapsın, güçsüz olsa da anasına bacısına sövmem ayıp yani, ama ChatGPT bot olduğu için ne ana bırakıyorum ne bacı bırakıyorum, asıl eğlence oradan çıkıyor stres atıyor insan.

Asıl olması gereken o zaten hocam, bir insana ne yaparsa yapsın, güçsüz olsa da anasına bacısına sövmem ayıp yani, ama ChatGPT bot olduğu için ne ana bırakıyorum ne bacı bırakıyorum, asıl eğlence oradan çıkıyor stres atıyor insan.
Sana karşılık bile veremeyecek bir bilgisayara küfür ederek rahatlıyorsan bu cidd bir davranış problemi bence.

Amerikan yasalarına göre suç, Amerika'da yaşasaydın başına büyük ihtimalle şu adamın yaşadıkları gelirdi:
giphy.gif