Böyle bir liste yaptı.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Oğlum bu nasıl program? ChatGPT en kotu web sitelerinden hazir program cekseydi, bu ne? Gogus triceps on yan omuz. Sirt biceps arka omuz. Karin bacak. Sonra bir gun dinlenme. Hareketler internette bolca mevcut kendi vucut tipinize gore ayarlayin. Ancak dumbell pullover yapmayin gogus gununde cok fazla sirta vuruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Wanhedaa
Çalışkan
Gemini daha zekiOğlum bu nasıl program. ChatGPT en kotu web sitelerinden hazir program cekseydi bu ne? Gogus triceps on yan omuz. Sirt biceps arka omuz. Karin bacak. Sonra bir gun dinlenme. Hareketler internette bolca mevcut kendi vucut tipinize gore ayarlayin. Ancak dumbell pullover yapmayin gogus gununde cok fazla sirta vuruyor.
Bana kalırsa bu yapay zekaların işini elinden alacağı ilk mesleklerden birisi PT ve diyetisyenler olacak. Geçen gün kan verdim ve gelen sonuçları bu arkadaşa attım. Yüksek ve düşük çıkan değeleri sordum ve ne yapabilirim dedim. Çatır çatır anlattı. Ertesi günde doktora gittim değerlerimi konuşmak için neredeyse aynı şeyleri söyledi. Hala güvenememekle beraber bence doğru şeyler yapıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıldır yapmıyorum tekrar başlayacağım. Geçen sene evde dambılla yaptıran uygulamayla yapmıştım. Evde her biri en fazla 15kg olabilecek şekilde iki dambıl var. En son 50 şınavla kapatmıştım ama şu an 25 tane falan anca. 1.75 67 kiloyum.Fazlasıyla basic old school program yapıştırmış. Öncelikle haftada kaç gün spora gittiğinizi ve vücut ölçülerinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.
mr.esat
Üstün
3 saat kitap okuyup araştırma yapsa insanlar zaten PT ve diyetisyenlerin pek vasfının olmadığını anlayacaklar.Bana kalırsa bu yapay zekaların işini elinden alacağı ilk mesleklerden birisi PT ve diyetisyenler olacak. Geçen gün kan verdim ve gelen sonuçları bu arkadaşa attım. Yüksek ve düşük çıkan değeleri sordum ve ne yapabilirim dedim. Çatır çatır anlattı. Ertesi günde doktora gittim değerlerimi konuşmak için neredeyse aynı şeyleri söyledi. Hala güvenememekle beraber bence doğru şeyler yapıyor.
Tahlil yorumlama, tavsiyede bulunmayı doktor da yapıyor. Bence bu tehdiin içinde kimi doktorlar da var. Tâbi ki tüm alanlar değil ama ezber, yoruma dayalı şeylerde yapay zekanın train edilmiş verileri sayesinde çok daha hızlı ve tutarlı sonuçlar verdiği bir gerçek.
Salona kaydolun bence.1 yıldır yapmıyorum tekrar başlayacağım. Geçen sene evde dambılla yaptıran uygulamayla yapmıştım. Evde her biri en fazla 15kg olabilecek şekilde iki dambıl var. En son 50 şınavla kapatmıştım ama şu an 25 tane falan anca. 1.75 67 kiloyum.
Hocam valla bu sıcakta evden çıkmaya halim yok. Çıkıp bir de spor yaparsam bayılır kalırım. Evde az bir şey yapacağım kendimi iyi hissettirecek kadar.3 saat kitap okuyup araştırma yapsa insanlar zaten PT ve diyetisyenlerin pek vasfının olmadığını anlayacaklar.
Tahlil yorumlama, tavsiyede bulunmayı doktor da yapıyor. Bence bu tehdiin içinde kimi doktorlar da var. Tâbi ki tüm alanlar değil ama ezber, yoruma dayalı şeylerde yapay zekanın train edilmiş verileri sayesinde çok daha hızlı ve tutarlı sonuçlar verdiği bir gerçek.
Salona kaydolun bence.
Ethem Efe
Üstün
Bana kalırsa bu yapay zekaların işini elinden alacağı ilk mesleklerden birisi pt ve diyetisyenler olacak. Geçen gün kan verdim ve gelen sonuçları bu arkadaşa attım. Yüksek ve düşük çıkan değeleri sordum ve ne yapabilirim dedim. Çatır çatır anlattı. Ertesi günde doktora gittim değerlerimi konuşmak için neredeyse aynı şeyleri söyledi. Hala güvenememekle beraber bence doğru şeyler yapıyor.
8 9 senedir sağlık sorunlarım var, kanser-kemik iliği yetmezliği vb. gözümde de sorunlar var, kısaca özet geçtim bunları, tüm bu süreç içerisinde doktorların verdiği ilaçların neredeyse hepsini söyledi. Doktorların anlattığı tüm nedenleri vs. anlattı. Gerçekten mükemmel bir icat. Nefret nasıl edebiliyorlar anlamıyorum, hayat bile kurtarır.
öncelikle geçmiş olsun hocam tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. autocad ve revit kullanıyorum. o kadar işime yarıyor ki anlatamam. sanki asistan aldım işe. sayfalar dolusu excel dosyasını atıyorum istediğim değerleri çok rahat ayrıştırıyorum. Odanın foroğrafını atıp dekore ettirip fotoğrafını yaptırabiliyorum. Multi inverter klimam var evde. Verdiği taktik sayesinde 4 klima da aktif çalışmasına rağmen 1500 tl yi geçmiyor fatura. Müthiş bi icat. Hala hayranlıkla kullanıyorum ve ücretsiz plandayım. Plus nasıldır merak ediyorum açıkcası.8 9 senedir sağlık sorunlarım var, kanser-kemik iliği yetmezliği vb. gözümde de sorunlar var, kısaca özet geçtim bunları, tüm bu süreç içerisinde doktorların verdiği ilaçların neredeyse hepsini söyledi. Doktorların anlattığı tüm nedenleri vs. anlattı. Gerçekten mükemmel bir icat. Nefret nasıl edebiliyorlar anlamıyorum, hayat bile kurtarır.