Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Karşıma çok çıkıyor, sesli sohbette nefes alıyor durup bekleyip nefes veriyor insan gibi homurtular falan çıkarıyor. Yazılı sohbette ise yapmacık aşırı resmi yanıtlar vermiyor, doğal sanki karşımda bir arkadaşımız var mış gibi yanıtlar veriyorlar seni ve durumu düşünerek. Nasıl yapabilirim? Biraz daha insancıl olsun. Yapmaya çalıştım kendimce ama elde ettiğim tek şey bana artık "gardaş" diyor...

Çözüm

Bu rehber yardımcı olacaktır. Gerçi arkadaş atmış ama burada detaylıca anlattım (:

Bu rehber yardımcı olacaktır. Gerçi arkadaş atmış ama burada detaylıca anlattım (:

Çözüm

Teşekkür ederim hocam vakit ayırdığınız için.

Bahsettiğin özellikler sanırım plus üyelik aldıktan sonra oluyor. Ücretsiz kullanımda benlede dümdüz konuşurdu, plusa geçtikten sonra konuşurken nefes alışveriş sesleri, vurgulamalar fln düzeldi. Zaten üyelik özelliklerindede bahsediyor daha gelişmiş sesli sohbet diye.