Drill'in ilk hali Chicago Drill neden yapılmıyor anlamıyorum. Şu an 2025'te yapan çok az kişi var hepsi deneysel işler yapmışlar. Zamanında 300 milyon falan dileniyordu Chicago Drill şarkıları. Türkiye'de de yapan yok ve prodüktörlüğünü yapan kişi sayısı da az. Neden böyle?
Detaylar
Kim cevapladı?Bizim ülke geriden geliyor hep. Rage yapan da az.
Bir de bir şarkıya baktım daha çok Trap sounda benziyor
Drill'in ilk hali chicago drill neden yapılmıyor anlamıyorum. Şu an 2025'te yapan çok az kişi var hepsi deneysel işler yapmışlar. Zamanında 300 milyon falan dileniyordu chicago drill şarkıları. Türkiye'de de yapan yok ve prodüktörlüğünü yapan kişi sayısı da az. Neden böyle?
Bir de bir şarkıya baktım daha çok Trap sounda benziyor
Bu rage değilde ne o zaman?Bizim ülke geriden geliyor hep. Rage yapan da az.
Bir de bir şarkıya baktım daha çok Trap sounda benziyor![]()
Hocam sanırsam bu forum'da tek rap'le sen ilgileniyorsun.Bizim ülke geriden geliyor hep. Rage yapan da az.
Bir de bir şarkıya baktım daha çok Trap sounda benziyor![]()
Son düzenleme:
Bu rage değil de ne o zaman?
Hocam sanırsam bu Forum'da tek Rap'le sen ilgileniyorsun.
Öyle de çok bilgili değiliz sadece dinleyiciyiz. Genel dinlediğim şarkılar Rap/Trap/Elektroniktir.
Khontkar seviyor musun merak ettim?Öyle de çok bilgili değiliz sadece dinleyiciyiz. Genel dinlediğim şarkılar Rap/Trap/Elektroniktir.
Huylarından dolayı pek değil ama birkaç şarkısını dinleriz. Onlar ise Asla, Legal, Olmaz, Darısı Başınıza, Her Gece, Bang Bang falandı. Kirli Dokuzlu da güzeldi. Tek bunları dinliyorum. Yani keşfetmeye de üşenen biriyim açıkçası müzik konusunda. Nasıl rahat ediyorsam öyle davranırım
Bayağı benim kafadasın aslında.Huylarından dolayı pek değil ama birkaç şarkısını dinleriz. Onlar ise Asla, Legal, Olmaz, Darısı Başınıza, Her Gece, Bang Bang falandı. Kirli Dokuzlu da güzeldi. Tek bunları dinliyorum. Yani keşfetmeye de üşenen biriyim açıkçası müzik konusunda. Nasıl rahat ediyorsam öyle davranırım![]()
Bu arada birkaç şarkı dedim de 10'u falan geçti
İngilizce ve İspanyolca dinliyor musun rap olarak?Bu arada birkaç şarkı dedim de 10'u falan geçtiKaçarsa Vur ve Burry ile düeti de güzeldi.
Yabancı niyeyse çok dinlemem. Russ Millions'ın big shark parçası iyiydi. Eminem'in Lose Yourself ve Till i collapse parçalarını dinlerdim. 2015 yıllarında Thug Life miim'leri vardı hatta bizim ülkede. Orada çalan Rap şarkılarını da dinlerdim. Yabancılardan diğer dinlediğim parçalar şunlar: (Baby Gang) Marocchino, (Denzel Curry) Ultimate, (Ludacris) Move B***h, (Snoop) S***e W**d Everyday Remix, (Snoop) Serial K**la, zaten çoğu da oldschool. Bu arada yerlilerden Jeff Redd'in Perros Blancos ekibine ilk girdiği zamanları hatırlıyorum o zamanlar iyiydi ama şimdi çok kötü. Müzik denmez yaptığına. Zaten Perros ekibinin karakterini de Deha Tuzcu'yu ekibe almasından sonra gördük.İngilizce ve İspanyolca dinliyor musun rap olarak?
Ayrıca Lil Peep'in Your favorite dress parçası da iyiydi.
Ve o meşhur ikonik parça olan Still D.R.E de var.