talongod

Yetkin
Makaleler
5
Şöyle ki, ben yanıma bir içecek alıp oyun oynamayı çok seviyorum. Buna uygun şekilde oyun önerirseniz sevinirim.
Aklımda Frostpunk 2, Northgard tarzı oyunlar var. HOI4 EU4 gibi oyunlara doydum artık. İlla strateji oyunu olmak zorunda değil. Mesela böyle sürekli diyalog okumak zorunda kalmayacağım oyunlar da olur. Özellikle AAA oyunlardan kaçının.

Önerilerinizi bekliyorum. Böyle her konuda görmediğimiz oyunlar olursa daha iyi olur. Ancak illa oyna diyorsanız, sürekli önerdiğiniz oyunları da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa bir deneyim istersen Unpacking baya tatmin eder.
Senlik midir bilmiyorum ancak Ori serisi de en iyi Metroidvania lardan. 2. oyunu unutsam da tekrar oynasam diyorum.

Benim chill anlayışım biraz daha farklı ondan dolayı bu kadar önerebildim.

Dosya Ekleri

• 1747514417819.webp
    1747514417819.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 70

Oyunu yaladım yuttum zaten hocam.

Cities: Skylines. Arkaya atarsin su listeyi, 3 saat boyunca (dahasi insani yoruyor) goz kirpmadan oynarsin:

Modlama seçenekleri vardı sanırım. Oyunları modlamayı çok severim. Biraz modlar oynarım. Teşekkürler öneri için.

kısa bir deneyim istersen unpacking bayağı tatmin eder.
Senlik midir bilmiyorum ancak ori serisi de en iyi metroidvania lardan. 2. oyunu unutsam da tekrar oynasam diyorum.

Benim chill anlayışım biraz daha farklı ondan dolayı bu kadar önerebildim.

Onlara da bakacağım hocam, sağ olun. Tabii ki herkesin chill anlayışı aynı değildir. Bakalım.

Desperados 3, ori serisi olabilir.

Derperados ile alakalı videolar önüme gelmişti, bir göz gezdiririm.

O da aklımda. Teşekkürler.

Hocam dediğiniz talihsiz olmuş benim önerim journey.

Ahahahah hocam görmemiş olabilir. Yakında Stardew Valley hakkında birkaç rehber hazırlayacağım. Bu oyun Türkiye'de daha fazla oynanmalı. Öneriniz için de teşekkür ediyorum.

Son düzenleme: