Çözüldü Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burakmurat1

Çalışkan
Merhaba, iyi sosyaller. Akbank'ta banka tarafından tanımlanan chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
Şok gibi bazı anlaşmalı yerlerde chip-para ile ödeyeceğim deyip kullanabildiğimizi biliyorum. Ancak mesela bir Getir'den yemek siparişi verirken kullanılabiliyor mu?

Çözüm
Her sitenin altyapısı izin vermiyor, siteden siteye değişir. Site altyapısında olmasa bile harcamayı normal karttan yapıp Juzdan uygulamasından harcamaya gidip "Chip para ile öde" seçeneğiyle harcamayı oradan düşebilirsiniz.
Her sitenin altyapısı izin vermiyor, siteden siteye değişir. Site altyapısında olmasa bile harcamayı normal karttan yapıp Juzdan uygulamasından harcamaya gidip "Chip para ile öde" seçeneğiyle harcamayı oradan düşebilirsiniz.

Çözüm
Doğru mu anladım mesela internetten herhangi bir sipariş verdim, mesela yemek. 500 TL tuttu ve karttan ödedim. 300 TL'lik chip-param var diyelim. Bu 500 TL'lik oluşan kart borcunun 300 TL'lik kısmını Juzdan uygulamasına girip harcamayı bulup chip-para ile öde diyebiliyorum, doğru mudur?

Doğrudur hocam. Ama harcama provizyondayken değil provizyondan dönem içi harcamalara düştüğünde yapabilirsiniz. Anında harcadığınız gibi yani provizyondayken niye olmuyor demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…