Eğer sırf 18'den küçük diye kullanıyorsan gereksiz normal bankalardan açmak daha mantıklı geliyor Papara'ya çok bir güvenim kalmadı zaten bir geçiçi kapanmıştı bu son kapanmayla çok güven kaybettiler benim gözümde.

18 yaşın altındaysa bir büyüğünün üzerine kendin kullanabileceğin bir banka kartı almak çok daha mantıklı.
18 yaşın üstündeysen banka kartı al geç. Hiç uğraşma Papara ile.

Evet, 18 yaşından büyüğüm. Lakin uygulama kolaylığı ve para gönderirken ücret almaması gibi konulardan dolayı demiştim. Sanırım onu da Enpara ile çözeceğim. Halihazırda Enpara kullanıyorum zaten.

Evet, 18 yaşından büyüğüm. Lakin uygulama kolaylığı ve para gönderirken ücret almaması gibi konulardan dolayı demiştim. Sanırım onu da Enpara ile çözeceğim. Halihazırda Enpara kullanıyorum zaten.

Enpara o konuda iyi. Halihazırda kullanıyorsun güzel.
Yani bunu da kabul edeceğim Papara daha kolay kullanım kolaylığı ve para gönderirken ücret almaması iyiydi. Ama bu son olaylardan sonra yüzüne bakılmamalı maalesef. Bir zaman iyice kullandık.

Bu olaylar yaşanmadan önce Papara ile birkaç sorun daha yaşamıştım. Bu olaylar da patlak verince tüm paramı Papara'dan çektim ve Tami kullanmaya başladım. Arkasında Garanti gibi bir bankanın olması içimi rahatlatıyor.

Nays içimden geçti ya. Bu safer oradaki para içeri de kaldı :D Nays'da ebeveyn kontrolü de yetmiyor iş çepten hesap açmak lazım. Öbür türlü parayı yatırabiliyor ve pos cihazıyla yani QR kodla ödeme yapılabiliyor sadece.
Görüşmede kadın bana sorun olduğunu iş bankası hesabi açman lazım demişti. Ama ben kullanıyorum. Para yükleyip , çekebiliyorum. Online alışveriş yapabiliyorum. Çok ilginç
Bu arada nays kullanırken YouTube gibi şeyleri alacaksanız bilgisayar üzerinden alın. Eger playstore üzerinden alırsanız %50 cashback değil %5 veriyor. Dikkat edin.

Görüşmede kadın bana sorun olduğunu iş bankası hesabi açman lazım demişti. Ama ben kullanıyorum. Para yükleyip , çekebiliyorum. Online alışveriş yapabiliyorum. Çok ilginç
Bu arada nays kullanırken YouTube gibi şeyleri alacaksanız bilgisayar üzerinden alın. Eger playstore üzerinden alırsanız %50 cashback değil %5 veriyor. Dikkat edin.
Vallah ben direkt Nays'ı açıyorum. Mesela "para yükle" bölümüne basınca QR kod okutmak için kamera açılıyor. Lakin "para transferi" hatta "para çekme" işlemi için kamera açılmadan hemen önce uyarı veriyor başka da bir şey olmuyor. Yalnız söylediğim 18 yaş altı için :D Ben 17 yaşındayım, büyümek istemiyorum 18 yaşında olmak hiç istemiyorum ama bankalarla cebelleşiyorum bu safer de 😂 Zira yer altında yatan dedemin hayatı boyunca bu kadar banka hesabı olmamıştır 🤦‍♂️

Vallah ben direkt Nays'ı açıyorum. Mesela "para yükle" bölümüne basınca QR kod okutmak için kamera açılıyor. Lakin "para transferi" hatta "para çekme" işlemi için kamera açılmadan hemen önce uyarı veriyor başka da bir şey olmuyor. Yalnız söylediğim 18 yaş altı için :D Ben 17 yaşındayım, büyümek istemiyorum 18 yaşında olmak hiç istemiyorum ama bankalarla cebelleşiyorum bu safer de 😂 Zira yer altında yatan dedemin hayatı boyunca bu kadar banka hesabı olmamıştır 🤦‍♂️
18 in tek iyi yanı ehliyet ve banka hesabları bence. Başka hiç bir olayi yok. Yoksa banane yaşlaniyorum.🤣