Makaleler
1
Abi, hayır, niye yapıyorsunuz bunu? Şu sağdan oy alalım ki iktidara gelsin şu parti ama sırf kendini üstün göstereceksin, egonu tatmin edeceksin diye solculuğu ve CHP'yi böyle şeylerle küçük düşürüyorlar. Sadece pavyona gitsen umurumda olmaz ve bu sağcı gazete yine bunun haberini yapardı ama abi, niye adını yazdırıyorsun? Hani neyi kanıtlıyorsun? Bunun gibi troller CHP'ye en çok zarar veren kişilerdir.

Eğlenmek herkesin hakkıdır, ona bir şey demiyorum da gittiğin pavyonda adını neden yazdırıyorsun ki? Ne gerek var?

@Hans, CHP iktidara gelebilmek istiyorsa hata yapmaması gerekiyor. Mesela bu milletvekilinin, doğrudan parti disiplin kuruluna sevk edilip partiden ihraç edilmesi gerekiyor.

@Hans, CHP iktidara gelebilmek istiyorsa hata yapmaması gerekiyor. Mesela bu milletvekilinin, doğrudan parti disiplin kuruluna sevk edilip partiden ihraç edilmesi gerekiyor.
Bir partinin hata yapmaması mümkün değil. Hatta 'hata' diye bir şey yok. İki taraf halk var: A halkı memnun kalır, B halkı memnun kalmaz. Sonra A halkı memnun kalmaz, B halkı memnun kalır. Yani bir partiden hatasız iş beklemeyin, bu kadar detayı takılmayın.

Sadece Türkiye'de siyasiler bir şey yaptığında olay oluyor nedense. İstediği gibi içsin, dolansın, ne yapıyor ise yapsın kime ne. İyi yapmış. Kimse de bir şey diyemez.

Orada bizi temsil etmesin. Milletvekili ne demek? Bunu etrafa yaymadan ne yapıyorsa yapsın. Burada 10 satır yazı yazıyorum, bunu anlıyorsun. Gerçekten daha fazla laf anlatmakla uğraşamam. Beni anlayan anladı.

Bir partinin hata yapmaması mümkün değil. Hatta 'hata' diye bir şey yok. İki taraf halk var: A halkı memnun kalır, b halkı memnun kalmaz. Sonra a halkı memnun kalmaz, b halkı memnun kalır. Yani bir partiden hatasız iş beklemeyin, bu kadar detayı takılmayın.

Hocam, hata farkında olmadan, istem dışı yapılan bir şeydir. Bu durumun pek de isteği dışında olduğunu düşünmüyorum, yoksa isterse geneleve gitsin, bana ne.

Keşke bir de idam isteyen Tanju Özcan'dan başlasalar.