CHP'li Bursa büyükşehir belediye başkanı Mustafa bozbey, yeğenini belediye şirketine başkan olarak atadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    chp
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Kardeşim, bu AKP böyle; liyakatsız, böyle akrabalarını bir yerlere alıyorlar. Biz adaleti liyakati getireceğiz dedikten sonra CHP'ye yani kesinlikle bu adımdan geri dönülmeli. Şimdi troll CHP'liler gelir, "AKP yapmıyor mu?" diye. Biz zaten AKP'nin yapmasını doğru bulsak, bunları ileride AKP'nin yerine geçmesi için oy vermezdik. Troll CHP'liler, AKP kitlesi gibi koyunlar. Bazı yerlerde yorumlara hep şey yazmış, yok" İTÜ mezunu, demek ki işini iyi biliyor." diyenler falan var, niye koskoca Bursa'da 1 kişi yok muymuş bu iş için? Ne düşünüyorsunuz? Güncel: Biyografisindeki başkanlığını silmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada biz milletçe böyleyiz. Ben olsam ben de yaparım. Doğru mu? Değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genç Türkler'in tanıtım sunumuna katıldığımda CHP'ye giden biri anlattı. Komple hırsızlık, "Siyasetten nasıl zengin olurum?" üzerine çalışan bir parti olduğunu söyledi. Tabii ki AKP'nin de pek farklı olmadığını söyledi.

Ülkede düzgün siyasetçi, düzgün yönetebilecek biri yok bence. Hepsi öyle.

Eger o sirketin basinda AKP'nin liyakatsizce atadigi bir kayirma baskan varsa yerine akrabasini atamasi gayet normal olurdu bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…