CHP'li Bursa büyükşehir belediye başkanı Mustafa bozbey, yeğenini belediye şirketine başkan olarak atadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    chp
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dunyadaki AKP'lilerin beynindeki noron sayisi ortalamasini hesaplasalar neler cikar, neandertallerden fazla midir acaba.

Değildir.

Konuyu açan koyu AKP'li bu arada
Eger sirketin onceki baskani AKP'li degilse buyuk ihtimalle AKP bu belediye baskanina boyle bir sey yapmasi icin rusvet falan teklif etmistir. Ileride AKP'ye falan gecerse sasirmayin durum boyleyse.

Tabii neandertal ne demek bilmeyen AKP'liler icin yardimci olmasi amaciyla su resmi birakayim. Ben bunlara benzeyen cok AKP'li gordum Türkiye'de beyin hucreleri de bunlardan fazla degilse sasirmam.

Hayır kanka sen AKP'lisin.

Senin de o yobaz koyun AKP'lilerden farkın yok biliyorsun bunu değil mi? 70 yıldır başka parti bulamamış gibi CHP'nin elini ayağını öpmeye devam et. 2023'te artık CHP falan yok ganga tek yol zafer iyi parti diyen tipler nedense 2024'te CHP vekili kesildi başımıza?

Değildir.

Konuyu açan koyu AKP'li bu arada.

Bak AKP'li değilim parti falan tuttuğum yok ama genel anlamda muhalif ve devletçiliği sevmeyen biriyim ama senin gibi yobaz tipler sinirime gidiyor. AKP'li olmak suç mu? HDP'li olmak suç mu? Hadi olsun seni ne ilgilendirir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek yol Zafer diyorum hala. Aynı muhalefeti CHP'ye de yapıyorum emin ol. Şu an başımızdaki en büyük dert bu iktidar.

HDP'li olmak suç AKP'li olmak suç değil.

Tek yol zafer diyorum hala. Aynı muhalefeti CHP'ye de yapıyorum emin ol. Şu an başımızdaki en büyük dert bu iktidar.

HDP'li olmak suç AKP'li olmak suç değil.

Tamam HDP'li olmakta suç olsun bende nefret ederim zaten. Kime muhalefet yaptığın pek umurumda değil. Cihangir solcuları gibi takılıyorsunuz onu AKP'li ilan etmek bunu AKP'li ilan etmek şunu şöyle ilah etmek böyle ilan etmek bir AKP'liden daha canavarca yobazca bir şey.

Bak AKP'li değilim parti falan tuttuğum yok ama genel anlamda muhalif ve devletçiliği sevmeyen biriyim ama senin gibi yobaz tipler sinirime gidiyor. AKP'li olmak suç mu? HDP'li olmak suç mu? Hadi olsun seni ne ilgilendirir?
Ne demek AKP'li olmak suc mu? Aslinda suc, belki cezasi yok kanunlarda ama 80 milyon insanin hakkini, ulkenin yeralti kaynaklarini dis ulkelere zengin Yahudilere peskes ceken bir partiye oy atmak su acidan suc: Vatan hainliği sucu. Cahil olmak bir suc, bu dunyada kimsenin cehaletini masum insanlara diretmeye hakki yok ve butun AKP'liler cahil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…