CHP'nin yaptığı bu davranışı asla doğru bulmuyorum. Kesinlikle kabul edilemez derhal bu yanlıştan dönülmeli fakat AKP'liler sürekli bir iftira bir suç yüklüyor CHP'ye değerli emirhans hocam onu atlıyorsunuz. Geçen yıllar'da Ekrem başkan'a ve mansur başkana çeşitli iftiralar yükledi akptrolleri yok teröristleri içeri alıyor çalıştıyor Belediye'ye yok fetöcüleri'de sokmuşlar yok Mansur Yavaş çaldı çırptı ne gibi iftiralar atıldı fakat hepsi asılsız çıktı size soruyorum Akptroll'lerinin bu yaptığı doğru mu? AKP'liler müslümanız namaz kılıyoruz diye önplanlara çıkıyor peki bu müslümana yakışır mı? Şöyle bir demeç'te bulunmuşsunuz; "AKP yapmıyor mu?" evet yapıyor bu kaçınılmaz bir gerçek fakat AKP'liler bunları görmezden gelip sürekli Erdoğan'ı yüceltmeye devam ediyor. AKP'ye oy veriyor etsin ama neden CHP yaptığında günahkar Oluyor'da AKP yapınca normal ve hemen açığımızı kapatalım'da iftira atalım CHP'ye diye ön plana çıkıyorsunuz sürekli bir iftira atma çabasına anlam veremiyorum. Yazıktır günahtır millet aç ilaç ekonomi kötü adam kadını öldürüyor serbest kalıyor mülteci sorunları bunlarla uğraşsın AKP bence CHP'nin açığını arayacağına. Size AKP'nin yaptığı torpilin dibi adlı çalışma yazısını buraya eklemek istiyorum; "AKP grupbaşkanvekili özlem Zengin'in kardeşi Eyüp zengin, evli bir kadınla zina halinde suçüstü oluyor. Suçüstü sırasında doktor kocanın binbaşı arkadaşı da yanında. Özlem zengin devreye giriyor. Zinacı kardeşi ve evli kadın serbest bırakılıyor, zina kapatılsın diye şahit binbaşıya baskı başlıyor, ayağına elektronik kelepçe takıyorlar. Yetmiyor Mehmet Ali çelebi, genelkurmay'a gidip ekstra baskı kuruyor. Çok süper bir Türkiye özeti." tabii ki CHP umarım böyle bir kirli oyuna davetiye çıkarmaz torpil kadar kötü bir şey yok. Umarım CHP bu hatasını bir daha tekrarlamaz.