CHP'li Bursa büyükşehir belediye başkanı Mustafa bozbey, yeğenini belediye şirketine başkan olarak atadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    chp
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam, ben de zaten böyle liyakatsızlık içinde yaşarken, önümüzdeki seçimde çok yüksek ihtimalle iktidara gelecek partinin, bu düzeni bozması için geçeceğini düşünüyorum. Pek düzen bozmayacak gibi demek istedim, fakat yanlış anlamışsın.

Hayır kanka sen AKP'lisin.

Ben AKP'li değilim ama sen de CHP'li değilsin, sen CHP'nin trol kısmındansın.

Yok hocam benim demek istediğim yanlışa yanlış doğru'ya doğru. CHP'nin bu yaptığı asla doğru bir şey değil AKP'ye laf edip CHP'nin böyle yapması asla doğru değil. Fakat uğraştığımız şeylerden daha önemli şeyler var insanlar aç ekonomi kötü adalet desen yok adam kadını öldürüyor serbest kalıyor mülteci sorunu bunlar var AKP'nin yanlışları bini geçmiş bu torpille AKP'yi masum yapmak'ta doğru değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben AKP'li değilim ama sen de CHP'li değilsin, sen CHP'nin trol kısmındansın.
Hocam ben de CHP'liyim fakat yanlışa yanlış demek en doğrusu takım tutar gibi takım tutuyoruz partileri öyle bir tutuyoruz ki yaptığı yanlışları doğru gibi masumca bakmak benim açımdan yanlış AKP'nin de oy kaybetmesi bana göre bunlardan bir tanesi, kendilerinin yaptığı hatayı kabul etmeyip Erdoğan'ın yaptığı şeyleri normal görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
CHP'ye verip ben denemek istiyorum eğer kötüyse zafere veririm eğer zafer kötüyse iyi partiye veririm O'da kötüyse gelecek partisine veririm tonlarca parti var tek hayatta AKP veya CHP mi var arkadaşlar yapmayın. AKP'nin şu an Ekonomi'ye adalete mültecilere ve dahasına önem vermesi lazım yoksa oy kaybedecek ve millet bir daha ona oy vermeyeceğini düşünüyorum şahsen.

Takım tutar gibi parti tutmamızın sebebi partilerin omurgasız olması.

Adam en azından eğitimli bir insan, işini olması gerektiği gibi yapabilecek bir insan ancak ne olursa olsun akrabayı böyle bir göreve atamak pek doğru değil.

Başından beri bunu anlatamadım.

Ya hocam, zaten Erdoğan bile çıksa kazanması aşırı düşük olasılık varken, bir de onun aday olmaması gibi bir olasılık var. Hani yerine geçebilecek en güçlü isim hakan fidan gibi duruyor. Boşuna MİT'ten dışişleri'ne koymadı, daha çok göz önünde bulunması için. Tabii, yine o aday olsa bile yine kazanamaz. Erdoğan'ın ve yancılarının kazanması için tek yol Özgür Özeli aday yapmak olabilir.

Buna liyakatsizlik diyemiyorsunuz arkadaşlar. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (kıytırık bir apartman üniversitesi değil, İstanbul Teknik Üniversitesi) mimarlık eğitimini tamamlamış ve mimar olmuş bir kişinin BURKENT yani Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji San. Tic. A.Ş.'nin yöneticisi olması liyakatsizlik olmuyor.

Torpil oluyor mu? Sayılır. Liyakat esaslı bir torpil oluyor. Güvendiğiniz ve işi bilen bir kişiye (uzmana) görev vermek oluyor.

Belki bir bakkalı dahi işletemeyecek, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan ve ekonomi ile yakından uzaktan alakası olmayan insanların hazine ve maliye bakanlığı yaptığı bir ülkede yaşıyoruz. Bir belediye başkanının aile üyesinin eğitimine ve uzmanlığına uygun şekilde görevlendirilmesi sizi nasıl bu kadar rahatsız etti?

Aynı görev tanımı için seçenek olabilecek diğer adaylar İTÜ, ODTÜ veya denk sayılabilecek birkaç tane daha okuldan mezun olmuş kimseler miydi? Yapı ve imar alanında ne gibi deneyimleri veya uzmanlıkları vardı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…