CHP seviyor bu terorist anmalari, Demirtas yalamalari falan. Suclamalar dogru cikarsa sasirmam acikcasi. DEM partili ablamizin dedigine gore adam Kurt'mus. Supheleri daha da ustune cekmesi normal. Kanitlari beklemek lazim.

Ben de kanıtların halka açıklanmasını bekliyorum. Mahkeme apar topar şüpheden dolayı hapse tıktıysa cidden duyulması gereken şeyler olabilir.
Suçlamalar taa 10 yıl öncesine dayanıyor. 10 yıldır bunlar suçtu da neyi beklediler bugüne kadar. Bunca zamandır suç değildi de adam belediye başkanı olduktan sonra mı suç oldu? Geçeceksiniz bu işleri. Kaybettikleri yerleri sözde kanuna uygunmuş gibi kılıf geçirip milletin iradesine çökmekten başka bir şey değil. Zaten belediyede meclis üyesi çoğunluğu CHP'de. Yeni gelen kukla hiçbir şey yapamaz orada. Alayına red verirler haklı olarak.

Suçlamalar taa 10 yıl öncesine dayanıyor. 10 yıldır bunlar suçtu da neyi beklediler bugüne kadar. Bunca zamandır suç değildi de adam belediye başkanı olduktan sonra mı suç oldu? Geçeceksiniz bu işleri. Kaybettikleri yerleri sözde kanuna uygunmuş gibi kılıf geçirip milletin iradesine çökmekten başka bir şey değil. Zaten belediyede meclis üyesi çoğunluğu CHP'de. Yeni gelen kukla hiçbir şey yapamaz orada.
Bana kalsa bu tiplerin aday olmasının engellenmesi lazım. YSK'nın başta yaptığı hata budur. PKK sizi tükürdüğünde boğar diyen adamlar aday olabiliyor, buna da halkın iradesi diyorlar. Ona bakarsanız CHP o adama da sahip çıkıyor. Şu an cidden neyin ne olduğu belli değil, kesin konuşmak mantıklı olmaz.

Ayrıca yeni gelen kukla dediğiniz bir siyasi değil, mülki idare amiridir. Kukla demeniz hoş değil zira devlet görevlendirdiği taktirde görevi icra etmek zorundasın.

Bana kalsa bu tiplerin aday olmasının engellenmesi lazım. YSK'nın başta yaptığı hata budur. Ayrıca yeni gelen kukla dediğiniz bir siyasi değil, mülki idare amiridir. Kukla demeniz hoş değil zira devlet görevlendirdiği taktirde görevi icra etmek zorundasın.
Bu söylediklerin devletini düşünen, gerçek devlet görevlileri için. Bunlar bildiğin kumpasçı, her şeyi bilerek planlayarak yapıyorlar nasıl işlerine gelirse.

Özet olarak guncelleme:

Mansur Yavaş kisaca olayı kınadı fakat cenaze sebebiyle CHP buluşmasına katılmadı.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Savcılık, elinde yeterli delil olmadan tutuklama yapmaz.
Bu ipin ucu Tusaş saldırısına kadar gidebilir tahminimce.

Savcılık, elinde yeterli delil olmadan tutuklama yapmaz.

Belki gerçekten suçludur hocam nereden bu kanıya kesin olarak varabildiniz? Bende AKP'nin bilerek yaptığını düşünüyorum.

Nereden vardım :D? Peki iki madde ile anlatayım sana:
1- 10 yıl öncesine ait şeylerle adamın takip edildiğini ve o nedenle tutuklandığı söylendi madem 10 yıldır adam bu işi yapıyor ya da bağlantısı var neden 2024 yılına kadar bekledi sevgili içi işleri bakanı ve yetkililer?
cevabını: vereyim bugüne kadar çok da umurlarında değildi bu durum eğer ki gerçekse fakat şu anda kaybedilen bir belediyeyi geri alabilme fikri cazip geldi bu nedenle şak diye soruşturmayı sonuca bağlayıp adamı alıp hemen kayyumu atadılar.
2- sevgili eski iç işleri bakanı sayın süleyman soylu demişti ya hani teröristlerin ayak numarasına kadar biliyoruz diye ülkemizde nerelerde neler yaptıklarını biliyoruz diye, eee ne oldu konu belediyeyi geri almaya gelince mı hatırladılar ayak numarasını?
3-her aday seçime girmeden temiz belgesi alır bizzat devletten madem bu adam teröristti neden temiz belgesi verip seçime uygunsunuz dediniz adama?

Bana bu madellerin mantıklı cevabını ver susayım gideyim.

Şüphe üzerine geriye dönük son 10 senede yaptığı görüşmelerin kayıtları istenmiş ve 700 kadar Terör mensubu ve aralarında biri de örgüt yönericisi ile görüştüğü yeni ortya çıkmış.

CHP'nin bundan habersiz olduğunu düşünmüyorum. Yine Terörist savunuculuğuna soyunmuşlar. Sokaktan bulup aday yapmamışlardır.