duranforreal

Üstün
Sorunumu şu fotoğraflarla açıklayayım:

google geç.webp

Bakın Google beyaz ama mesela Fareyi ortaya doğru götürürsem (fotoda çıkmamış) "Google'da Ara" yazıyor yani yükleniyor ama beyaz olarak kalıyor bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteklenmeyen işletim sistemi kullanıyorsunuz. Kullandığınız sürüm işletim sistemi desteklese de, içerisindeki arama motoru vb. sorun yaşama ihtimali var. Windows 10 veya Linux bir dağıtıma geçebilirsiniz.

Tarayıcıyı BC Uninstaller ile kaldırıp, tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Ama bahsettiğim gibi siteler ile tarayıcının birbiri ile iletişime geçtiği politikalar var. Bunlar neredeyse her güncellemede değişiyor, yenileniyor. Sitelerde bu politikalara göre kendilerini değiştiriyorlar. Bunlarda geri kalan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Yani sorun yaşamanız normal.

Ya sistemi güncelleyip Windows 11 gibi düzenli güncelleme alan bir işletim sistemi kullanacaksanız. Ya da destekliyorsa Windows 10 geçip, Windows 10'un tarayıcı desteği bitene kadar kullanacaksınız. Win7 zaten güvenlik güncellemeleri almadığınızdan, antivirüs vb. çözemeyeceği bir sürü açığa karşı korunmasızsınız. Win10 benzer şeyi 1 yıl sonra yapmaya başlayacak. Daha uzun süre güncelleme alacak işletme sürümünü geçebilir. Veya 0Patch gibi güvenlik açıklarını aktif olarak kapatan bir abonelik alabilirsiniz.

Eski sistemde şu an en ideai Linux yüklemek. Genelde Windows bazı uygulamaları ve oyunlardan dolayı tercih edilmiyor. Ama oyun tarafında çok geliştiğini söyleyebilirim.