Arkadaşlar son 1-2 haftadır bu durumdan muzdaribim. Google Chrome kullanıyorum ve kapattığımda Twitter, techolay ve diğer tüm platformlardan oturumum çıkış yapıyor. Şifrem falan kayıtlı oluyor ama oturumu otomatik kapatıyor. Buna YouTube dahil. Ayrıca Twitter ve bazı platformlara giriş yapmaya çalışınca "erişim engellendi" deyip güvenlik uyarısı veriyor. İllallah ettirdi bu durum. Eskiden yoktu birden olmaya başladı.

Arkadaşlar son 1-2 haftadır bu durumdan muzdaribim. Google Chrome kullanıyorum ve kapattığımda Twitter, Techolay ve diğer tüm platformlardan oturumum çıkış yapıyor. Şifrem falan kayıtlı oluyor ama oturumu otomatik kapatıyor. Buna YouTube dahil. Ayrıca Twitter ve bazı platformlara giriş yapmaya çalışınca "erişim engellendi" deyip güvenlik uyarısı veriyor. İllallah ettirdi bu durum. Eskiden yoktu birden olmaya başladı.

Herhangi bir VPN açık olabilir mi?

Arkadaşlar son 1-2 haftadır bu durumdan muzdaribim. Google Chrome kullanıyorum ve kapattığımda Twitter, Techolay ve diğer tüm platformlardan oturumum çıkış yapıyor. Şifrem falan kayıtlı oluyor ama oturumu otomatik kapatıyor. Buna YouTube dahil. Ayrıca Twitter ve bazı platformlara giriş yapmaya çalışınca "erişim engellendi" deyip güvenlik uyarısı veriyor. İllallah ettirdi bu durum. Eskiden yoktu birden olmaya başladı.

Çerezleri engellemiş olabilirsiniz. Chrome ayarlarından gizlilik ve güvenliğe girin. Çerezler ve diğer site verilerine tıklayın. Orada tüm çerezleri engelle ayarı açıksa bunu üçüncü taraf çerezlerini engelle ya da hepsine izin ver olarak değiştirin.

Chorm kullanmayı bırakıtımda bir ayar vardı kapattığında verileri sil gibi bir şey o seçili ise bu dediğinizi yapıyordu sanırım onu aktif etmişsiniz. Ama nasıl o ayara erişiliyordu hatırlamıyorum.

Hayır.
Çerezleri engellemiş olabilirsiniz. Chrome ayarlarından gizlilik ve güvenliğe girin. Çerezler ve diğer site verilerine tıklayın. Orada tüm çerezleri engelle ayarı açıksa bunu üçüncü taraf çerezlerini engelle ya da hepsine izin ver olarak değiştirin.
Baktım, engellememişim hatta 108 sitede çerezler aktif.
Temizlik uygulaması kullanıyorsanız onlar da sebep olabilir. Mesela Ccleaner.
Sadece Windows Defender var bilgisayarda. Temizlik ve Antivirüs uygulaması kullanmıyorum.

Revo Uninstaller ile Chrome'u silip tekrar yüklemeyi deneyin.

Revo Uninstaller ile Chrome'u silip tekrar yüklemeyi deneyin.
30 GB Twitter çerez verisi var mış onları sildim. Bakalım düzelecek mi.

Bu sorun hala çözülmedi bu arada. Mesela Twitter'da geziniyorum, sonra sekmeyi kapatıyorum yeni sekme açıp oradan Twitter'a girmeye çalışıyorum ama yine oturumdan çıkıyor. Allah için yardım edin.

15 Mart 2026:
Google Chrome'yi iki kere sil-yükle yaptım ve sorunum düzeldi.

Son düzenleme: