Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Telefonumda tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum. Kendiliğinden son çıktığım sekmeye geri atıyor.

Mesela Techolay'da bir konuya baktıktan sonra, sol üstten ev tuşuna basıp tarayıcıyı kapatıyorum. Tekrardan açınca ana sayfada olmam gerekirken tekrardan bir önce ki sekmeye geri dönüyorum. Bu ayarı nereden kapatabilirim?

Telefonumda tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum. Kendiliğinden son çıktığım sekmeye geri atıyor.

Mesela Techolay'da bir konuya baktıktan sonra, sol üstten ev tuşuna basıp tarayıcıyı kapatıyorum. Tekrardan açınca ana sayfada olmam gerekirken tekrardan bir önce ki sekmeye geri dönüyorum. Bu ayarı nereden kapatabilirim?

Geçmiş pencerelerden temizlemeyi denediniz mi?

Sekme ayarı yok diye hatırlıyorum. Belki ana sayfa ayarlarından ''Chrome'un ana sayfası'' ayarı seçili değildir. Onu kontrol et. Virüs veya kendini başlangıç sayfası yapan bir siteye girdiysen, sen siteyi kapattığını düşünsen bile o sayfayı açıyordur.

Ana sayfa simgesine basıp kullanıyorsanız Soul Browser önerebilirim. Hem reklam engelleyicisi var. Yerel anime, dizi veya bazı haber siteleri de açılır pencere reklamı çok kullanıyor. Onları da engelleyen düzgün çalışan bir açılır pencere engelleme ayarı var.