Blood

Uzman
Yer
RİZE
İki tarayıcıda da hız testi yapıyorum, Google hiç stabil sonuç vermezken Edge sürekli yakın değerleri veriyor. Anlayabilmiş değilim, ne yapmam lazım?

Google'ın kendi test aracını mı kullanıyorsun? Belki sunucular farklı olduğu için değerler değişiyordur.

Google'ın kendi test aracını mı kullanıyorsun? Belki sunucular farklı olduğu için değerler değişiyordur.
Speedtest Ookla
Büyük ihtimalle hız sınırlaması var Chrome da. Bu arada ikisini de kullanmanızı önermiyorum, ikisi de rezalet tarayıcılar.
Haklısın , standart kullanıcıyım ben çok önemsemiyorum. İnternet de sıkntı var test istiyor firma o yüzden önemli benim için şuan bu fark neden oluyor diye. Hız sınırı yok gözüküyor ne yapmak lazım.

Speedtest Ookla

Haklısın , standart kullanıcıyım ben çok önemsemiyorum. İnternet de sıkntı var test istiyor firma o yüzden önemli benim için şuan bu fark neden oluyor diye. Hız sınırı yok gözüküyor ne yapmak lazım.
chrome://flags adresinden aramaya "Parallel Downloading" yazın onu "Enabled" yapın ve yeniden başlatın. Ama dediğim gibi Chrome ile Edge önermem, onun yerine Helium kullanabilirsiniz.

Default ayarında
1781377891144.webp

Enabled ayarında
1781377990337.webp

Benim internet bozuk diyorum müşteri hizmetlerine anlamıyor paketim1000/50 normalde :D

1781378811536.webp

son test