Edge kullanıyorum, eskiden Chrome kullanıyordum. Şimdilik iyi. Bir ara Zen Browser'a geçecektim ancak fark ettim ki oturum açsan bile şifreleri taşısan bile tarayıcı silinince kaydetmiyor ve her şey siliniyordu; sık kullanılanlar, şifreler, her şey. Sonra tekrar Edge'e geçtim.

Brave'de eklentileri sorunsuz kullanabilirsiniz. Parolalar için bitwarden yada proton pass öneririm. Google'de saklamak pek güvenilir değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Yandex Browser kullanıyorum, tüm eklenti geçmiş şifre dahil Yandex Mail'ime kayıtlı direkt Sync oluyor, bunun gibi bir browser var mıdır?

Ben Yandex Browser kullanıyorum, tüm eklenti geçmiş şifre dahil Yandex Mail'ime kayıtlı direkt Sync oluyor, bunun gibi bir browser var mıdır?
Yandex acayip hızlı browser hemde.
Kurulum zamanı arkasıyca yüklemeye çalıştığı tonlarca program olmasa daha iyi olurdu.

Tık tık tık seçenekler kaldırmak, ara ki bulasın nerde gizlemişler işaret kutucuklarını :D

Linux kullanıcılarının Brave Origin kurup kullanması daha mantıklı. Brave'in gereksiz Wallet, VPN gibi özelliklerinin çıkarıldığı temiz bir sürüm bu ve Linux kullanıcıları için ücretsiz. Diğer platformlarda bu sürüm parayla kullanılabiliyor.
Tarayıcı kullanmak için lisans satın almak saçmalık. Brave Origin yerine CTT'nin winutil aracı da Origin düzeyinde iş görüyor.