Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sunlarin da secili olduguna emin olalim, ozellikle Quick Fixes ve Unbreak listelerinin.
- Makaleler
- 4
Ya sorunun kaynağı reklam engelleyici, ya da YouTube’da bununla alakalı bir özellik var. Ben YouTube ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü ben en son reklam engelleyiciyle YouTube kullandığında sorun yaşamıştım. Kapatınca sorun çözülmüştü.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
uBlock Origin.
Ya sorunun kaynağı reklam engelleyici, ya da YouTube'da bununla alakalı bir özellik var.
YouTube'da yok, Edge üzerinden rahat izleyebiliyorum.
AdGuard dene bir de.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Ben de Edge kullanıyorum ama nedense o an sorun yaşamıştım.YouTube'da yok Edge üzerinden rahat izleyebiliyorum.
- Makaleler
- 7
Bu ayarin, uBlock ayarlarinda (direkt ilk kisimda) acik olduguna emin olun.
Buna ek olarak, filtreleri guncellemeyi deneyin. Filtreleri guncelleme butonunun cikmasi icin su anda secili olmayan bir filtreyi secip, guncelle butonuna tiklayabilirsiniz. Filtre listenizi atarsaniz da iyi olabilir.
Bende hala çalışıyor, şu an sizde çalışıyor mu?Ben de Edge kullanıyorum ama nedense o an sorun yaşamıştım.
- Makaleler
- 4
Şu an başka yerde olduğumdan deneyemeyeceğim.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Bu ayarin, uBlock ayarlarinda (direkt ilk kisimda) acik olduguna emin olun.
Eki Görüntüle 35731
Buna ek olarak, filtreleri guncellemeyi deneyin. Filtreleri guncelleme butonunun cikmasi icin su anda secili olmayan bir filtreyi secip, guncelle butonuna tiklayabilirsiniz. Filtre listenizi atarsaniz da iyi olabilir.
O ayar bende yok hocam?