cesurdrnn

Çalışkan
R5 5600X işlemci RTX3060 sistemim var ana ekranımda oyuna vb. girdigimde 2.ekranımda kasma oluyor. Chrome acıkken 2. ekranda baska bir sekme acıyorum 2. ekran kasıyor aynı şey oyunda da gecerli. Sorun Chrome'de diye dusunup baska tarayıcıya gectim ama yine devam ediyor sorunun cozumunu de bir türlü bulamadım.

Öncelikle şu aracı kur:

Aracı unzip'leyip çalıştırdıktan sonra 5 - Common bölümüne kaydır.

Multi-display/Mixed-GPU acceleration bölümünü Multi display performance mode olacak şekilde değiştir.

Apply changes butonuna tıkla, ardından yeniden başlatıp kontrol et.

Öncelikle şu aracı kur:

Multi-display/Mixed-GPU acceleration bölümünü Multi display performance mode olacak şekilde değiştir.

Teşekkür ederim. Restart attım, şu an duzeldi gibi PC biraz acık kaldıktan sonra. Tekrar dikkat edeceğim simdiden sağ ol.

Öncelikle şu aracı kur:

tekrar yaomaya basladı baska bi cozumu var mı acaba

@Qnix,
tekrar yapmaya basladı baska bi cozumu var mı acaba

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Restart attım, şu an duzeldi gibi PC biraz acık kaldıktan sonra. Tekrar dikkat edeceğim simdiden sağ ol.

tekrar yaomaya basladı baska bi cozumu var mı acaba

@Qnix,
tekrar yapmaya basladı baska bi cozumu var mı acaba
Powershell üzerinden Get-WmiObject win32_videocontroller komutunu girip çıktısını paylaşın.

Öncelikle şu aracı kur:

Merhaba bu yöntem ana ekranda oyun oynarken, ikinci ekrandaki Chrome'un videolarının kasmasını mı önlüyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 48
bu sekilde. gec cevap verdim kusura bakma

gec cevap verdim kusura bakma

@yusufumm07, @Qnix,
Chrome üzerinde Hardware Acceleration ayarını pasif yapmayı deneyin. chrome://settings/system üzerinden devre dışı bırakabilirsiniz.

İşe yaramazsa Geforce Experience Settings üzerinde In-game Overlay ayarını kapatmayı ve ana monitörünüzün Refresh Rate'ini 120hz'e düşürmeyi deneyin.