Merhaba benim iki tane monitörüm var birisi 240 Hz birisi 100Hz 100Hz olan ikinci monitörüm ve o dik bir şekilde duruyor.
Böyle durmakta.

1764358987122.webp

Fakat ben ilk monitörümün en sol üst köşesinden sağa doğru kaydırınca geçmiyor ve sadece monitörün çizilen yerlerinden geçiyor. Tamamından değil yani. Bunu nasıl çözebilirim aşağıya Windows'ta nasıl gözüktüğünü atıyorum.

1764359133757.webp

1764359100978.webp

Muhtemelen bunun çözümü yoktur. Çözmen için uzun kalan kısmı çözünürlük ayarlarından küçültmen gerek. Sonuçta sen 1080piksel yükseklikten 1920 piksel yüksekliğe geçiyorsun. E bunun kalan kısımlarını nasıl tamamlayacak? Anlatabildim mi bilmiyorum ama köşeden köşeye geçirebilmen için ikisinin de aynı olması lazım. İkisi de 24" ise ve yatay şekilde kullanırsan köşeden köşeye simetrik geçebilirsin.

Muhtemelen bunun çözümü yoktur. Çözmen için uzun kalan kısmı çözünürlük ayarlarından küçültmen gerek. Sonuçta sen 1080PIKSel yükseklikten 1920 piksel yüksekliğe geçiyorsun. E bunun kalan kısımlarını nasıl tamamlayacak? Anlatabildim mi bilmiyorum ama köşeden köşeye geçirebilmen için ikisinin de aynı olması lazım. İkisi de 24" ise ve yatay şekilde kullanırsan köşeden köşeye simetrik geçebilirsin.

Ya olay şu ben bunu bir ara çözmüştüm ve hiçbir şey yapmadan monitörüm yeni geldi 240Hz olan ve takdığım gibi her şey mükemmeldi ama sonra bozuldu. Win 10'a geçince sonra geri geçeyim dedim windows 11'e biraz düzeldi ama hala aynı

Ya olay şu ben bunu bir ara çözmüştüm ve hiçbir şey yapmadan monitörüm yeni geldi 240Hz olan ve takdığım gibi her şey mükemmeldi ama sonra bozuldu. Windows 10'a geçince sonra geri geçeyim dedim Windows 11'e biraz düzeldi ama hala aynı.

Yan monitörün çözünürlüğünü düşürmek çözüm ama pek tatmin etmez.