eIysioN

Çalışkan
Ekran görüntüsü 2025-06-03 025408.webp

Bugün Sinerji'den bu RAM'leri aldım fiyatı uygundu. Aldıktan sonra RAM'lerin "ürün çift Single modül olarak gönderilmektedir." yazısını gördüm. RAM'ler Dual channel çalışır mı veya uyumsuzluk vs. olur mu? İade etmeli miyim?

bu ramlerin 2x16 satılan modeli PVV532G600C30K

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla farklı tekler olsa da çift kanal takıldığı için yine çift kanal çalışıyor. Sadece RAM'lerin birbirine uyumluluğu, dual olarak satılan modellerdeki kadar yüksek değil. Ama sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

Eki Görüntüle 152284

Bugün Sinerji'den bu RAM'leri aldım fiyatı uygundu. Aldıktan sonra RAM'lerin "ürün çift Single modül olarak gönderilmektedir." yazısını gördüm. RAM'ler Dual channel çalışır mı veya uyumsuzluk vs. olur mu? İade etmeli miyim?

Bu RAM'lerin 2x16 satılan modeli pVV532G600C30k.

Çalışır hiçbir sıkıntı çıkmaz. Hatta farklı marka ve frekansta olsa da çalışır. Farklı markaların uyumsuz olması olasılığı yüzde 10 bile değil.
Aynı marka model olsa daha iyi. Gerisi boş iş.

Çalışır çalışır, kafana bu kadar takmana gerek yok. Ben iki farklı marka, frekans, kapasiteye sahip 16+8 GB RAM kullanmıştım yaklaşık 1 ay boyunca, hiçbir sorun olmamıştı.
(Patriot Viper Steel 16GB 3200 MHz + Corsair Vengeance LPX 8GB 2666 MHz)

sistemi yavaş yavaş topluyorum zaten 1 ay sonra sistemi kurarken sıkıntı çıkmasın uğraşmayayım diye iade ettim. 500tl fazla veririm çift modül alırım. çift modül olanı incehesapta var belki cuma indiriminde yakalarım.

Sistemi yavaş yavaş topluyorum zaten 1 ay sonra sistemi kurarken sıkıntı çıkmasın uğraşmayayım diye iade ettim. 500TL fazla veririm çift modül alırım. Çift modül olanı İncehesap'ta var belki cuma indiriminde yakalarım.

Sahibinden GeT ile 2. el RAM modülleri çok uygun. Arada göz at. Bazı parçalar çok iyi fiyata denk geliyor.