maystro

Üyecik
Merhaba, bugün bir anda bu hata ile karşılaştım. Birkaç yerde minidump ile düzeltilebildiğini görmüştüm, yardım eder misiniz?

Tamamdır ama hocam kontrol amaçlı bir NVIDIA App uygulamasını açıp oradan sürücüler>indir>temiz kurulum>indir yapar mısınız inene kadar bekleyin başka hiçbir program açık olmasın inince zaten tekrar yeniden başlatacağız yine sorunsuzsa iş bitmiştir.

:( neyse hocam moral bozmak yok yukarıda verdiklerimi yapın bir de.
Yapacağım hocam.

Tamamdır ama hocam kontrol amaçlı bir NVIDIA App uygulamasını açıp oradan sürücüler>indir>temiz kurulum>indir yapar mısınız inene kadar bekleyin başka hiçbir program açık olmasın inince zaten tekrar yeniden başlatacağız yine sorunsuzsa iş bitmiştir.

:( neyse hocam moral bozmak yok yukarıda verdiklerimi yapın bir de.
Hocam temiz kurulum çıkmadı, hızlı kurulum ve özel kurulum çıktı.

Yazapacığ hocam

Hocam temiz kurulum çıkmadı hızlı kurulum ve özel kurulum çıktı
Hocam düzeldi şu an, bir sorun yok. Teşekkür ederim sizlere, bana yardım ettiğiniz için.

Tamamdır şimdi etkinleştir tuşuna basın ve yeniden başlatın (sizde olan sorunu çözdüm sanırım).
Hocam sorunu çözdüm ben laptopu power tuşundan kapatıyordum devamlı. Galiba ondan olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacağım hocam.

Hocam temiz kurulum çıkmadı, hızlı kurulum ve özel kurulum çıktı.

Hocam düzeldi şu an, bir sorun yok. Teşekkür ederim sizlere, bana yardım ettiğiniz için.

Hocam sorunu çözdüm ben laptopu Power tuşundan kapatıyordum devamlı. Galiba ondan olmalı.

Hocam cezam vardı yazamadım kusura bakmayın hiç önemli değil bir şey olunca çekinmeden yazabilirsiniz bir de Power tuşundan kapatmak fişten direk çekmek yapmayın böyle şeyler cihazalara yazık ya ;).