Benzer konular
- Soru
Yapacağım hocam.Tamamdır ama hocam kontrol amaçlı bir NVIDIA App uygulamasını açıp oradan sürücüler>indir>temiz kurulum>indir yapar mısınız inene kadar bekleyin başka hiçbir program açık olmasın inince zaten tekrar yeniden başlatacağız yine sorunsuzsa iş bitmiştir.
neyse hocam moral bozmak yok yukarıda verdiklerimi yapın bir de.
Hocam temiz kurulum çıkmadı, hızlı kurulum ve özel kurulum çıktı.Tamamdır ama hocam kontrol amaçlı bir NVIDIA App uygulamasını açıp oradan sürücüler>indir>temiz kurulum>indir yapar mısınız inene kadar bekleyin başka hiçbir program açık olmasın inince zaten tekrar yeniden başlatacağız yine sorunsuzsa iş bitmiştir.
neyse hocam moral bozmak yok yukarıda verdiklerimi yapın bir de.
Hocam düzeldi şu an, bir sorun yok. Teşekkür ederim sizlere, bana yardım ettiğiniz için.Yazapacığ hocam
Hocam temiz kurulum çıkmadı hızlı kurulum ve özel kurulum çıktı
Hocam sorunu çözdüm ben laptopu power tuşundan kapatıyordum devamlı. Galiba ondan olmalı.Tamamdır şimdi etkinleştir tuşuna basın ve yeniden başlatın (sizde olan sorunu çözdüm sanırım).
Yapacağım hocam.
Hocam temiz kurulum çıkmadı, hızlı kurulum ve özel kurulum çıktı.
Hocam düzeldi şu an, bir sorun yok. Teşekkür ederim sizlere, bana yardım ettiğiniz için.
Hocam sorunu çözdüm ben laptopu Power tuşundan kapatıyordum devamlı. Galiba ondan olmalı.
Teşekkürler iyi günlerHocam cezam vardı yazamadım kusura bakmayın hiç önemli değil bir şey olunca çekinmeden yazabilirsiniz bir de Power tuşundan kapatmak fişten direk çekmek yapmayın böyle şeyler cihazalara yazık ya.