Ellegans

Üyecik
Bir de şu anda daha büyük bir sorunum var, yardımcı olabilir misiniz?

Az önce Fortnite oynuyordum ve PC aniden yeniden başladı. Ekranda "Cihazınızda bir sorunla karşılaşıldı, yeniden başlatılıyor" yazıyordu. Minidump dosyası oluşmuş, bunu nasıl düzeltirim? Dünden beri aynısı oluyor.

Bir de şu anda daha büyük bir sorunum var, yardımcı olabilir misiniz?

Az önce Fortnite oynuyordum ve PC aniden yeniden başladı. Ekranda "cihazınızda bir sorunla karşılaşıldı, yeniden başlatılıyor" yazıyordu. Minidump dosyası oluşmuş, bunu nasıl düzeltirim? Dünden beri aynısı oluyor.

Donanımlarınızı da paylaşırsanız seviniriz.

Donanımlarınızı da paylaşırsanız seviniriz.
pardon unutmuşum aceleyle

• ASUS TUF X870 Plus Wi-Fi
  • ASUS Prime RTX 5070 Ti
  • Lexar NQ790 2 TB
  • Ryzen 7 7800X3D

toplam 3 kere oldu üçününde ekledim

daha önce çok fazla google driver kullanmadım yanlış yaptıysam düzeltirsiniz

Ayarladım.

Yardımcı olabilecek var mı?

Hocam cihazı açınca sorun devam ediyor mu bir aciliyeti yoksa yarın bakalım sorun devam ediyorsa geçeyim şimdi kitap okuyordum görmedim kusura bakmayın.

Hocam cihazı açınca sorun devam ediyor mu bir aciliyeti yoksa yarın bakalım sorun devam ediyorsa geçeyim şimdi kitap okuyordum görmedim kusura bakmayın.

Dosyanızı inceliyorum.

Ayarladım.

Yardımcı olabilecek var mı?

Tekrardan selam dosyanızı inceledim ve sorunlar driverlerde daha önce driver güncellemesi yaptınız mı ya da Driver Booster benzeri program kullanıyor musunuz? @Ellegans

Dosyanızı inceliyorum.

Tekrardan selam dosyanızı inceledim ve sorunlar driverlerde daha önce driver güncellemesi yaptınız mı ya da Driver Booster benzeri program kullanıyor musunuz? @Ellegans
sorun değil sadece endişeliyim pc daha yeni olduğu için (herhangi bir aciliyeti yok)

cihazı açınca sorun devam ediyor mu derken? anlamadım