Ellegans

Üyecik
Bir de şu anda daha büyük bir sorunum var, yardımcı olabilir misiniz?

Az önce Fortnite oynuyordum ve PC aniden yeniden başladı. Ekranda "Cihazınızda bir sorunla karşılaşıldı, yeniden başlatılıyor" yazıyordu. Minidump dosyası oluşmuş, bunu nasıl düzeltirim? Dünden beri aynısı oluyor.

Hocam driver kaynaklı bir sorun gözüküyor Windows Update'den güncelleme yapın bir de NVIDIA App yükleyip oradan da güncelleyin yarın daha detaylı bilgi verebilirim iyi geceler dilerim.
teşekkürler size de iyi geceler

@Andrea Kimi Antonelli, kral yardım edebilir misin ya lütfen bilgisayarı formatladım belki ondandır diye sürücüleri vs. kurdum ilk başta düzeldi sandım sonra baktım düzelmemiş bir daha aynı şekilde bilgisayar yeniden başladı sonra güncelleme yapılıyor yazdı 1-2dk güncelleme yaptı sonra yeniden başlatılıyor yazdı ve daha sonra pc açıldı minidump dosyası oluşmuş gene onu da atayim istersen

Son düzenleme:
Dosyalara göre muhtemelen bir USB aygıtına güç durumu değistirme isteği geliyor veya uyanma isteği ama yanıt gelmeyince zaman aşımı oluyor. Sistemde takılı USB cihazlarını söyler misiniz?
Kulaklığım (Steelseries arctis nova 7P), Mousem (Steelseries rival 3) ve klavyem (Razer blackwidow v3 tkl)

Bir de NVIDIA App indir ve orada güncelleme yap ve mutlaka temiz kurulum seçeneğini seç SSD modelin neydi bu arada yakın zamanda parça montajı yaptın mı?
SSD: Lexar NQ790 2 TB

nvidia app yüklü zaten ve onun driverini de indirmiştim

1783169579584.webp

Bir de NVIDIA App indir ve orada güncelleme yap ve mutlaka temiz kurulum seçeneğini seç SSD modelin neydi bu arada yakın zamanda parça montajı yaptın mı?
parçaları zaten daha yeni montajladım hepsini tek tek topladım bu çarşamba da hepsini birleştirmiştim

SSD: Lexar NQ790 2 TB.

NVIDIA App yüklü zaten ve onun driverini de indirmiştim.

Eki Görüntüle 263011

Parçaları zaten daha yeni montajladım hepsini tek tek topladım bu çarşamba da hepsini birleştirmiştim.

Anladım muhtemelen SSD montajında bir sorun var SSD'ni çıkar ve başka bir slot varsa ona yoksa slotu temizleyip aynı slota tak bunu ekran kartı ve RAM'lar içinde uygula RAM'lerin yerini değiştir gerekirse ilk başta siyah bir ekran gelebilir talimatları uygula orada açılır PC eğer ki yine olmazsa NVIDIA appten tekrar kurulum yap de ve temiz kurulum seçeneğini işaretle başka bir sorunun olursa yazmaktan lütfen çekinme.