Ellegans

Üyecik
Bir de şu anda daha büyük bir sorunum var, yardımcı olabilir misiniz?

Az önce Fortnite oynuyordum ve PC aniden yeniden başladı. Ekranda "Cihazınızda bir sorunla karşılaşıldı, yeniden başlatılıyor" yazıyordu. Minidump dosyası oluşmuş, bunu nasıl düzeltirim? Dünden beri aynısı oluyor.

Anladım muhtemelen SSD montajında bir sorun var SSD'ni çıkar ve başka bir slot varsa ona yoksa slotu temizleyip aynı slota tak bunu ekran kartı ve RAM'lar içinde uygula RAM'lerin yerini değiştir gerekirse ilk başta siyah bir ekran gelebilir talimatları uygula orada açılır PC eğer ki yine olmazsa NVIDIA appten tekrar kurulum yap de ve temiz kurulum seçeneğini işaretle başka bir sorunun olursa yazmaktan lütfen çekinme.

Bu işlemleri yapmanız yeterli olacaktır Secure Boot'ya da TPM açık mı bir Windows 11 mi kullanıyorsunuz.

Anladım muhtemelen SSD montajında bir sorun var SSD'ni çıkar ve başka bir slot varsa ona yoksa slotu temizleyip aynı slota tak bunu ekran kartı ve RAM'lar içinde uygula RAM'lerin yerini değiştir gerekirse ilk başta siyah bir ekran gelebilir talimatları uygula orada açılır PC eğer ki yine olmazsa NVIDIA appten tekrar kurulum yap de ve temiz kurulum seçeneğini işaretle başka bir sorunun olursa yazmaktan lütfen çekinme.
bunları pazartesi yapsam senin için sorun olur mu kral birazdan istanbula gideceğim orada birazcık kalacağım