Ellegans 4

Üyecik
Bir de şu anda daha büyük bir sorunum var, yardımcı olabilir misiniz?

Az önce Fortnite oynuyordum ve PC aniden yeniden başladı. Ekranda "Cihazınızda bir sorunla karşılaşıldı, yeniden başlatılıyor" yazıyordu. Minidump dosyası oluşmuş, bunu nasıl düzeltirim? Dünden beri aynısı oluyor.

Şimdi dönebildim sizin konuya, dosyalarınız zor genel olarak sorunu tespit etmek hakkında. Diğer bir forumdaki kişinin son dediğini yapmamışsınız(o da sizsiniz sanırım) USB hakkında olanları dosyalarda nedense, ACPI PCI-USBXHCI, usbhub3, usb4hostrouter gözüküyor ama buna sebep olan ana aygıt gözükmüyor, bu ya fare, klavye, kulaklığınız veya güç yönetiminde bir bug sorun var. Bir diğer ihtimal zaten anakartta da potansiyel bir sorun olabilir.
Ayrıca siz format attım diyip hemen sürücü güncelleme programı kullanıyorsunuz(Asus'un olsa bile sevmiyorum) benim tavsiyem ekran kartı ve ağ sürücüleri dışında bir şey kurmamanız olurdu.
Onu yapacaktım unutmuşum simdi tüm usb leri çıkartıp prime95 testi yapiyorum

Ekstra olarak BIOS'un güncelliğinden emin misin bir de bilgisayarını güç düğmesinden kapatmak ya da direk fişini çekmek gibi bir şey yapmıyorsun değil mi yakın zamanda bir elektrik kesintisi yaşadın mı bir de.

Rehber olması açısından size bir videoda bırakayım bu videodakileri uygulamanızı tavsiye ederim.

Ekstra olarak BIOS'un güncelliğinden emin misin bir de bilgisayarını güç düğmesinden kapatmak ya da direk fişini çekmek gibi bir şey yapmıyorsun değil mi yakın zamanda bir elektrik kesintisi yaşadın mı bir de.

Rehber olması açısından size bir videoda bırakayım bu videodakileri uygulamanızı tavsiye ederim.

biosum son sürüm (beta sürümünü güncellemedim) temmuzun 2'sinde güncellemiştim
Sorun sürücüler ile Windows'un çakışmasından kaynaklanıyor Aygıt Yöneticisi'ni açıp görsel iletebilir misiniz?
1783337934756.webp

1783337952240.webp

1783337966030.webp

1783337977175.webp

kulaklık takılı değilken çekmişim bir dakika bir daha çekeyim

SteelSeries GG'yi sil bir süre öyle kullan cihazlarını daha sonra
  • Windows arama çubuğuna güç planını düzenle yaz ve gir.
  • gelişmiş güç ayarlarını değiştir seçeneğine tıkla.
  • Listeden PCI Express -> bağlantı durumu güç yönetimi (link state Power management) ayarını bul ve bunu kapalı yap.

SteelSeries GG'yi sil bir süre öyle kullan cihazlarını daha sonra
  • Windows arama çubuğuna güç planını düzenle yaz ve gir.
  • gelişmiş güç ayarlarını değiştir seçeneğine tıkla.
  • Listeden PCI Express -> bağlantı durumu güç yönetimi (link state Power management) ayarını bul ve bunu kapalı yap.
o kapalı zaten kulaklık takılı değilken çekmiştim bir daha çekmeme gerek var mı

O kapalı zaten kulaklık takılı değilken çekmiştim bir daha çekmeme gerek var mı?

Hocam en iyisi format atmak olacak o zaman çözneyeceğiz gibi bu rehbere bakarak cihaza format atın

(ISO'yu Microsoft'un sitesinden indirin ve TPM gereksinimi geç yerel hesap aç falan işaretlememenizi tavsiye ederim)