Furkan9600
Uzman
Belki 1 sene sonra ya da 2 sene sonra Çin'e gitmek istiyorum çünkü W26 hoşuma gitti ve nasıl getirmem gerek kapalı kutu ile mi yoksa kutusunu açıpta mı getireyim?
Düz Fold 7'nin cancanlı versiyonu sadece. Buraya getirtmek zor olur.Belki 1 sene sonra ya da 2 sene sonra Çin'e gitmek istiyorum çünkü W26 hoşuma gitti ve nasıl getirmem gerek kapalı kutu ile mi yoksa kutusunu açıpta mı getireyim?
Belki 1 sene sonra ya da 2 sene sonra Çin'e gitmek istiyorum çünkü W26 hoşuma gitti ve nasıl getirmem gerek kapalı kutu ile mi yoksa kutusunu açıpta mı getireyim?
Düz fold 7'nin cancanlı versiyonu sadece. Buraya getirtmek zor olur.
Hocam kutu ile getirsem ne olur ki tabii fatura alacağım.
Hiçbir şey, şahsi mal olarak getiriyorsun. Yoksa bunca insan yanında değişik elektronik eşyaları nasıl getirsin. Ha 1/2 sene sonra ne olur belli olmaz da şu anlık problem olacağını sanmıyorum.
+1 Çalışmaya bile gidemiyorum yurt dışına vize alamadı arkadaş bende hiç uğraşmadım.Vize problemini çözmen zor gibi onu hesap etmiyorsun gibime geliyor.
Yurtdışına gitmeyi bırak Çin'e gidemiyorsun. Çin hükumeti önüne gelen Türk'ü içeri mi alır? Adamlar içeride kaç tanesi ile uğraşıyor ve ajanlık faaliyetlerinden ötürü aşırı korkak bir yaklaşım sergiliyorlar.+1 Çalışmaya bile gidemiyorum yurt dışına vize alamadı arkadaş bende hiç uğraşmadım.
Normal karşılıyorum artık.Yurtdışına gitmeyi bırak Çin'e gidemiyorsun. Çin hükumeti önüne gelen Türk'ü içeri mi alır? Adamlar içeride kaç tanesi ile uğraşıyor ve ajanlık faaliyetlerinden ötürü aşırı korkak bir yaklaşım sergiliyorlar.