Çinli yazılım geliştirici PureDark, NVIDIA Reflex 2'nin sızan sürümünü tersine mühendislik ile deşifre edip çalışır bir demo yayınladı.
Çince konuşmama aldırmayın, videoyu iki kez kaydetmekle uğraşmadım.
Önceki videoda, ARC Raiders’ın halka açık testinde sızdırılan nvngx_ratewarp.dll dosyasını tersine mühendislik yaptığımı söylemiştim.
Ancak daha sonra bu dosyanın aslında The Finals oyununa Mayıs ayında dahil edildiği, fakat henüz etkinleştirilmediği ortaya çıktı.
Eğer bunu daha önce fark etseydim, Reflex 2’yi Mayıs ayında test edebilirdim.
Not: Nvidia’ya göre Reflex 2 sadece 50 serisi kartlarda çıkışta desteklenecek, ancak bu demonun RTX 20 serisi kartlarda bile çalıştığı görülüyor.
Demonun indirme bağlantısı:
https://drive.google.com/file/d/1ukze_0VLw_gAHchX9Uc2IPJH6Dg-yCp2/view?usp=sharing
Çince konuşmama aldırmayın, videoyu iki kez kaydetmekle uğraşmadım.
Önceki videoda, ARC Raiders’ın halka açık testinde sızdırılan nvngx_ratewarp.dll dosyasını tersine mühendislik yaptığımı söylemiştim.
Ancak daha sonra bu dosyanın aslında The Finals oyununa Mayıs ayında dahil edildiği, fakat henüz etkinleştirilmediği ortaya çıktı.
Eğer bunu daha önce fark etseydim, Reflex 2’yi Mayıs ayında test edebilirdim.
Not: Nvidia’ya göre Reflex 2 sadece 50 serisi kartlarda çıkışta desteklenecek, ancak bu demonun RTX 20 serisi kartlarda bile çalıştığı görülüyor.
Demonun indirme bağlantısı: