Cinselliğe bağımlı mısınız?

• Evet

Oy: 13 30,2%
  • Hayır

Oy: 19 44,2%
  • Kararsızım

Oy: 11 25,6%

• Oy verenlerin toplamı
    43
Bol bol malum eylemi yapın. Avrupadakiler bile yapıyor turp gibiler. Kedi köpekler bile aynı eylemi yapıyor. Yararları var hatta.

@Hermione Jean Granger bu konuda Siyasi İslam ne alaka? Ayrıca hiç kimse bağımlı değil. Her insanda çiftleşme içgüdüsü var.

Sen bunu bol bol yaptıktan sonra geleckteki halin iyi olmaycak. Sebepleri zaten sen bile hepimiz biliyoruz. Bu yollara benim gibi 100'lerle insan gidip geldi. Bir şeyin çok olması zarardır, fayda değil.

@20571, hocam siz anlamıyorsunuz bahsedilen şeyi.

1- Biz hayvan değiliz, irademiz ve mantığımız var. Ki bu da bağımlılığa sebep olabilir.

2- Bağımlılık sonucunda işte ertelemeler, sosyal çevrede bozukluklar, kendini yetersiz hissetme gibi birçok şey hissedilebilir.

3- Çiftleşme içgüdüsü herkeste var bu doğru ancak asıl durum bunun aklınızı kaplaması. Bağımlılık denilen şey bu.
Anladım. Teşekkürler.

@20571, hocam siz anlamıyorsunuz bahsedilen şeyi.

1- Biz hayvan değiliz, irademiz ve mantığımız var. Ki bu da bağımlılığa sebep olabilir.

2- Bağımlılık sonucunda işte ertelemeler, sosyal çevrede bozukluklar, kendini yetersiz hissetme gibi birçok şey hissedilebilir.

3- Çiftleşme içgüdüsü herkeste var bu doğru ancak asıl durum bunun aklınızı kaplaması. Bağımlılık denilen şey bu.
Kesinlikle.

Sen bunu bol bol yaptıktan sonra geleckteki halin iyi olmaycak. Sebepleri zaten sen bile hepimiz biliyoruz. Bu yollara benim gibi 100'lerle insan gidip geldi. Bir şeyin çok olması zarardır, fayda değil.

Bol bol yapın derken "canınız istediği zaman yapın" demek istedim. Fazla yapılırsa genetik sorunlar çıkar.

Bağımlı değilim ama kız kardeşim sağ olsun kız arkadaşlarımın ömürlerini kısa tuttuğu için (genelde kısa sürede kavga edip kovuyor) bazen Tinder gibi uygulamaları yükleyip tek gecelik ilişki arayanlara baksam mı diye düşünmüyor değilim. Tanıma derdi yok, sorumluluk yok, kıskanç kız kardeş tarafından dövülme riski yok çünkü tanışmayacak... Mantıklı geliyor. :D