Cinsellik bağımlısı mısınız?

Cinselliğe bağımlı mısınız?

• Evet

Oy: 13 30,2%
  • Hayır

Oy: 19 44,2%
  • Kararsızım

Oy: 11 25,6%

• Oy verenlerin toplamı
    43

Sen bunu bol bol yaptıktan sonra geleckteki halin iyi olmaycak. Sebepleri zaten sen bile hepimiz biliyoruz. Bu yollara benim gibi 100'lerle insan gidip geldi. Bir şeyin çok olması zarardır, fayda değil.

Anladım. Teşekkürler.

Kesinlikle.

Sen bunu bol bol yaptıktan sonra geleckteki halin iyi olmaycak. Sebepleri zaten sen bile hepimiz biliyoruz. Bu yollara benim gibi 100'lerle insan gidip geldi. Bir şeyin çok olması zarardır, fayda değil.

Bol bol yapın derken "canınız istediği zaman yapın" demek istedim. Fazla yapılırsa genetik sorunlar çıkar.

Bağımlı değilim ama kız kardeşim sağ olsun kız arkadaşlarımın ömürlerini kısa tuttuğu için (genelde kısa sürede kavga edip kovuyor) bazen Tinder gibi uygulamaları yükleyip tek gecelik ilişki arayanlara baksam mı diye düşünmüyor değilim. Tanıma derdi yok, sorumluluk yok, kıskanç kız kardeş tarafından dövülme riski yok çünkü tanışmayacak... Mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…