em1rr Uzman Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Beğeniler 33 23 Ocak 2025 #1 Kamerayı mouse ile hareket ettirmek istediğim zaman sol tık ve sağ tık ile hareket etmiyor, ortadaki yukarı-aşağı kaydır tuşuna basarak hareket ettirebiliyorum. Bu ayarı düzeltmek istiyorum fakat ayarlarda bununla ilgili bir seçenek görmedim.
Kamerayı mouse ile hareket ettirmek istediğim zaman sol tık ve sağ tık ile hareket etmiyor, ortadaki yukarı-aşağı kaydır tuşuna basarak hareket ettirebiliyorum. Bu ayarı düzeltmek istiyorum fakat ayarlarda bununla ilgili bir seçenek görmedim.
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 23 Ocak 2025 #2 Bahsettiğiniz yöntem oyunda mevcut değilmiş. İncelendi: [1, 2, 3, 4] Oyun içinde mevcut olanlar bunlar: Ayarlardan "Edge Scrolling" özelliğini etkinleştirmek ve fare imlecini ekran kenarına taşıyarak hareket ettirmek WASD tuşlarıyla hareket ettirmek. Bu yöntemler için kaydırma hassasiyeti ayarlardan ayarlanabiliyormuş. Son düzenleme: 23 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Bahsettiğiniz yöntem oyunda mevcut değilmiş. İncelendi: [1, 2, 3, 4] Oyun içinde mevcut olanlar bunlar: Ayarlardan "Edge Scrolling" özelliğini etkinleştirmek ve fare imlecini ekran kenarına taşıyarak hareket ettirmek WASD tuşlarıyla hareket ettirmek. Bu yöntemler için kaydırma hassasiyeti ayarlardan ayarlanabiliyormuş.