Karakterlerin modellemesi ve animasyonu dışında çevrenin dizaynını da sen yaparsan yapıma zaten bir para harcamış olmayacaksın, sadece zamanını vermiş olacaksın.
Ayrıca TRT çocukta yayınlaman için bayağı prosedürden geçeceksin, değişmediyse TRT'nin resmi sitesinden prodüksiyon teklifinde bulunacaksın, buraya vereceğin bilgilerde zaten yapımın içeriği, senaryosu, yapımın RTÜK ve TRT çocuk yayın kurallarının içine girip girmediği falan bayağı bir süreç burada gerçekleşiyor değişmediyse eğer.
Ayrıca çocuk içeriğine uygun olduğunu gösteren belgeler de alman gerekiyor diye biliyorum.
Ne kadar kazanabileceğin konusu da kimse sana kesin veya tahmini bir rakam veremez, iyi bir iş çıkarmışsındır, yayıncı ekip tarafından sevilir, ona göre bir sözleşme yapılır, reytinglerde baz alınır.
Ayrıca amatör ve bu sektörde çevresi olmayan birisi için bunu yapmak o kadar zor bir işlem ki, ben senin yerinde olsam YouTube tarafına dijital bir seri başlatırdım, ki ben de şu an onun için hazırlık yapıyorum kendi adult swim tarzı animasyon serilerimi yapacağım, fakat sen daha çocuklara yönelik bir iş yapacağın için YouTube kids tarafına yönelebilirsin.
Ne bu prosedürlerle uğraşırsın (ki inan kısa süreler yok.) Ne de yayıncı kafanı ağrıtır.