Almak istediğim bir çizgi roman seti var. Trendyol vs. çoğu yerde 1500 TL idi, geçen ay 2500 TL oldu. Ancak çizgi roman sepetinde 1600 TL. Güvenilir mi, alışveriş yapan var mı, sorun yaşar mıyım?

Ekşi Sözlük’te birkaç kişi yorum paylaşmış ve güvenilir olmadığına dair bir şey göremedim hocam.

Hocam bilmiyorum ama ben güvenemedim. Şikayetvar'da kargo ücretinin ödenmediğini, maillere bakmadıklarını, destek vermediklerini söylemişler. Eski yorum olsalar da bilindik bir site değil gibi dikkatli olun derim.

Hocam bilmiyorum ama ben güvenemedim. Şikayetvar'da kargo ücretinin ödenmediğini, maillere bakmadıklarını, destek vermediklerini söylemişler. Eski yorum olsalar da bilindik bir site değil gibi dikkatli olun derim.

Kargo parası önemli değil beklediğim ürün geldikten sonra diğer sitelere göre 900 TL ucuz.

Şikayetvar'a göre Türkiye'de başarılı hiçbir satıcı yok, her markanın kötü yorumu var. Oraya bakarak alışveriş yapılmaz.