Cizim icin tablet onerin. Aklimda pek bir fiyat yok iyi tabletlerin fiyatlarina baktim ve oraya kadar cikabilirim. iPad Procreate cok onemli bir uygulama mi sirf bunun icin iPad alınır mı? Samsung tabletlerin kalemleri iyi mi? Cogunlukla cizim icin kullanilacak ama ders de calisacagim.
Detaylar
Kim cevapladı?Profesyonel bir iş için kullanılacaksa direkt iPad Pro, hobi amaçlıysa iPad Air veya A16 alınabilir. Ben hala Android tabletleri yeterli bulmuyorum.
Cizim icin alacaksan kesinlikle iPad al. 4 senedir iPad Air Gen4 + Apple Pencil kullaniyorum, hala tas gibi. Hatta paperlike ekran koruyucu almayi dusunuyorum guzel bir tane bulabilirsem.
- Makaleler
- 6
Cizim icin tablet onerin. Aklimda pek bir fiyat yok iyi tabletlerin fiyatlarina baktim ve oraya kadar cikabilirim. iPad Procreate cok onemli bir uygulama mi sirf bunun icin iPad alınır mı? Samsung tabletlerin kalemleri iyi mi? Cogunlukla cizim icin kullanilacak ama ders de calisacagim.
Çizim için iPad A16 iPad Air önermem iPad Pro öneririm ekranından. Huawei'nin papermatte tabletleride olabilir. O uygulama hakkında bilgim yok ama sizin için en önemlisi uygulama. Ona göre seçin.
Samsung tabletlerin S-Pen Pro olduğu sürece güzel.Cizim icin tablet onerin. Aklimda pek bir fiyat yok iyi tabletlerin fiyatlarina baktim ve oraya kadar cikabilirim. iPad Procreate cok onemli bir uygulama mi sirf bunun icin iPad alınır mı? Samsung tabletlerin kalemleri iyi mi? Cogunlukla cizim icin kullanilacak ama ders de calisacagim.
Tab S11 ve yanına S-Pen Pro alırsanız mükemmel olur. Samsung’un ayrıca çizim uygulamaları var (PenUp) yani işinizi görür.Peki Samsung S10 ile S11e ne diyorsunuz? Ipad daha mi iyi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-