KS KS OneKnight Uzman Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 33 28 Nisan 2025 #11 huss92 dedi: GOTY adayı. Özellikle kullanıcı puanları inanılmaz yüksek. BG3'e bile turn-based diye laf atan tipler görebiliyorduk. Genişletmek için tıkla... Alacağım gibi duruyor kötü yorum bile görmedim.
huss92 dedi: GOTY adayı. Özellikle kullanıcı puanları inanılmaz yüksek. BG3'e bile turn-based diye laf atan tipler görebiliyorduk. Genişletmek için tıkla... Alacağım gibi duruyor kötü yorum bile görmedim.
Stebb Uzman Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 600 Çözümler 3 Beğeniler 535 28 Nisan 2025 #12 Doom'un da ilk çıkış gününde Gamepass'de olacağını da aklınızda bulundurun bence, bir taşta iki kuş kafası. İkisini de oynayabilirsiniz.
Doom'un da ilk çıkış gününde Gamepass'de olacağını da aklınızda bulundurun bence, bir taşta iki kuş kafası. İkisini de oynayabilirsiniz.
KS KS OneKnight Uzman Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 33 28 Nisan 2025 #13 Stebb dedi: Doom'un da ilk çıkış gününde Game Pass'te olacağını da aklınızda bulundurun bence, bir taşta iki kuş kafası. İkisini de oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunlara sahip olmayı seviyorum. Game Pass alma konusunda da emin değilim kiralıyormuşum hissiyatı veriyor ki öyle zaten bu durumu da sevmiyorum. Evet çok mantıklı aslında ama kütüphaneye eklemeyi düşünüyorum.
Stebb dedi: Doom'un da ilk çıkış gününde Game Pass'te olacağını da aklınızda bulundurun bence, bir taşta iki kuş kafası. İkisini de oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunlara sahip olmayı seviyorum. Game Pass alma konusunda da emin değilim kiralıyormuşum hissiyatı veriyor ki öyle zaten bu durumu da sevmiyorum. Evet çok mantıklı aslında ama kütüphaneye eklemeyi düşünüyorum.
Dzeko Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.105 Makaleler 6 Çözümler 12 Beğeniler 1.378 Yer İstanbul 28 Nisan 2025 #14 Final Fantasy 7 Remake'in olmak istediği oyun diyor Emin Çıtak abimiz. Çok övüyorlar biraz bakmıştım o tarza ilgim olsa net alırdım.
Final Fantasy 7 Remake'in olmak istediği oyun diyor Emin Çıtak abimiz. Çok övüyorlar biraz bakmıştım o tarza ilgim olsa net alırdım.
KS KS OneKnight Uzman Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 33 28 Nisan 2025 #15 Dzeko dedi: Final Fantasy 7 Remake'in olmak istediği oyun diyor emin çıtak abimiz. Çok övüyorlar biraz bakmıştım o tarza ilgim olsa net alırdım. Genişletmek için tıkla... Aklımda bir de Doom var çok iğrenç bir ikilemde kaldım.
Dzeko dedi: Final Fantasy 7 Remake'in olmak istediği oyun diyor emin çıtak abimiz. Çok övüyorlar biraz bakmıştım o tarza ilgim olsa net alırdım. Genişletmek için tıkla... Aklımda bir de Doom var çok iğrenç bir ikilemde kaldım.
Dzeko Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.105 Makaleler 6 Çözümler 12 Beğeniler 1.378 Yer İstanbul 28 Nisan 2025 #16 OneKnight dedi: Aklımda bir de Doom var çok iğrenç bir ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Ben bu iki oyun arasında kalsam Doom alırdım. Diğeri bana hitap eden bir tür değil ondan.
OneKnight dedi: Aklımda bir de Doom var çok iğrenç bir ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Ben bu iki oyun arasında kalsam Doom alırdım. Diğeri bana hitap eden bir tür değil ondan.
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 28 Nisan 2025 #17 Tamda konu açıcaktım iyi oldu bu konunun açılması fiyatı çok uygun bir de indirim bitmeden alıcam.
KS KS OneKnight Uzman Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 33 28 Nisan 2025 #18 Lessra dedi: Tam da konu açacaktım iyi oldu bu konunun açılması fiyatı çok uygun bir de indirim bitmeden alacağım. Genişletmek için tıkla... Bende Doom ile arasında kaldım. Bilmiyorum hala karar veremedim.
Lessra dedi: Tam da konu açacaktım iyi oldu bu konunun açılması fiyatı çok uygun bir de indirim bitmeden alacağım. Genişletmek için tıkla... Bende Doom ile arasında kaldım. Bilmiyorum hala karar veremedim.
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 29 Nisan 2025 #19 OneKnight dedi: Bende Doom ile arasında kaldım. Bilmiyorum hala karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Ben aldım bence alın güzele benziyor.
OneKnight dedi: Bende Doom ile arasında kaldım. Bilmiyorum hala karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Ben aldım bence alın güzele benziyor.
KS KS OneKnight Uzman Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 33 30 Nisan 2025 #20 Lessra dedi: Ben aldım bence alın güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle. Oyun çok güzel evet ama nedense hala kararsızım.
Lessra dedi: Ben aldım bence alın güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle. Oyun çok güzel evet ama nedense hala kararsızım.