cemkaraca

Yetkin
Lumiere bölümünde festivalden ara sahnede Emma, Keşif 33 için konuşma yapıyor, sonra loading ekranı giriyor ve hata vermeden oyun çöküyor. Nasıl çözeceğim?

Sistem ne ve ekran kartında herhangi bir ayar var mı?
RTX 4050 laptop, Ryzen 7435HS. DLSS ve FG açıktı oyundan onları kapattım düzeldi. Ancak tekrar olursa ne yapacağım?
Oyunu hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz?

O ara sahne için grafikleri en düşüğe almayı ve oyunu tam ekran değilse tam ekran yapmayı deneyebilir misiniz?
Orta da oynuyorum.

RTX 4050 laptop, Ryzen 7435HS. DLSS ve FG açıktı oyundan onları kapattım düzeldi. Ancak tekrar olursa ne yapacağım?

Orta da oynuyorum.
Bu oyunun optimizasyonu kötü, ayarları düşüğe çekmek zorunda kalırsın yüksek ihtimal. Oyunda zaten en azından TSR kullanmak zorunda kalıyorsun bence DLSS değildi problem FG'yi kapat tekrar olursa.

Bu oyunun optimizasyonu kötü, ayarları düşüğe çekmek zorunda kalırsın yüksek ihtimal. Oyunda zaten en azından TSR kullanmak zorunda kalıyorsun bence DLSS değildi problem FG'yi kapat tekrar olursa.
FG kapattım, DLSS'i TSR'ye çektim. Orta ayarlarda sabit 60 FPS veriyor. Ki bana yeter 60 FPS zaten gamepad ile oynuyorum o FPS farkını hissetmiyorum.