Easley

Uzman
Konu başlıktaki gibi.

Türkçe dil desteği, resmi olarak oyuna eklendi mi? Eklendiyse Game Pass alarak oyunu oynayıp bitirmeyi düşünüyorum.

Anladım, umarım ki yakın zamanda gelir. Oyun firmaları artık genellikle Türkçe dil desteği yapmıyor. Çünkü oyunlar artık Türkiye'de eskisi gibi satmıyor. Ekonomik şartlar mağlum. Bu sebeple oyun firmaları dil desteklerini çok satan pazarlara getirmeyi tercih ediyorlar.

Daha eklenmedi, süreç biraz zaman aldı çünkü güncelleme ile tek gelecek şey Türkçe dil desteği değil. Yeni mekanlar, yeni düşman tasarımları ve daha birkaç başka dil desteğiyle birlikte gelecek güncelleme. O yüzden zaman alıyor haliyle.

Anladım, umarım ki yakın zamanda gelir. Oyun firmaları artık genellikle Türkçe dil desteği yapmıyor. Çünkü oyunlar artık Türkiye'de eskisi gibi satmıyor. Ekonomik şartlar mağlum. Bu sebeple oyun firmaları dil desteklerini çok satan pazarlara getirmeyi tercih ediyorlar.
Eskiden de çok yaygın değildi Türkçe dil desteği. Giderek tamamen hiçe saymaya başladılar sadece. CD PROJECT RED ve birkaç büyük oyun yapımcısı harici umursayanımız yok. Ancak, konu açıp istediğimizi defalarca dile getirince yapmayı kabul ediyorlar.