Detaylar
Kim cevapladı?Selam. Türkçe yama kurabilirsin.
Easley
Uzman
Teşekkürler. Yama kurarak oynamak istemiyorum. Acelem yok, resmi olarak dil desteği geldiğinde oynayacağım. Türkçe dil desteği getireceklerini zaten söylediler, sadece zamanı belli değil.Selam. Türkçe yama kurabilirsin.
Anladım, umarım ki yakın zamanda gelir. Oyun firmaları artık genellikle Türkçe dil desteği yapmıyor. Çünkü oyunlar artık Türkiye'de eskisi gibi satmıyor. Ekonomik şartlar mağlum. Bu sebeple oyun firmaları dil desteklerini çok satan pazarlara getirmeyi tercih ediyorlar.
Daha eklenmedi, süreç biraz zaman aldı çünkü güncelleme ile tek gelecek şey Türkçe dil desteği değil. Yeni mekanlar, yeni düşman tasarımları ve daha birkaç başka dil desteğiyle birlikte gelecek güncelleme. O yüzden zaman alıyor haliyle.
HOMELANDER
Yetkin
Duyurusu yapılalı bir ayı geçti. En geç iki hafta içinde geleceğini düşünüyorum. Bende beklemekteyim.
Easley
Uzman
Eskiden de çok yaygın değildi Türkçe dil desteği. Giderek tamamen hiçe saymaya başladılar sadece. CD PROJECT RED ve birkaç büyük oyun yapımcısı harici umursayanımız yok. Ancak, konu açıp istediğimizi defalarca dile getirince yapmayı kabul ediyorlar.Anladım, umarım ki yakın zamanda gelir. Oyun firmaları artık genellikle Türkçe dil desteği yapmıyor. Çünkü oyunlar artık Türkiye'de eskisi gibi satmıyor. Ekonomik şartlar mağlum. Bu sebeple oyun firmaları dil desteklerini çok satan pazarlara getirmeyi tercih ediyorlar.