Sıra tabanlı oyunları sevmeyenleri bile kendine sevdiren o oyun. Umarım ikinci oyun daha da iyi olur. Çıtayı çok yükselttiler. Oynayın, oynattırın. 

Game Pass ve Microsoft Store platformları Windows altında Windows çekirdeğine hardcode edilmiş lisanslama altyapısını kullanıyor. Bu altyapıyı kullanan uygulamalara ve oyunlara mod yüklerken zaman zaman lisanslama tamamen bozulabiliyor ve oyunu baştan yüklemekten başka bir seçenek kalmıyor. Formattan sonra oyunu tanıtmak da tamamen imkansız, lisanslama sistemi sadece oyun Microsoft Store altyapısı üzerinden sıfırdan kurulursa oyunu lisanslı olarak ayarlıyor. Bu yüzden dosyaları elle kopyalasanız da oyunu açamazsınız, hata verir.
Geldi, dil ayarlarindan Turkce yapabiliyorum. Epic'ten almistim.Hocam Epic Games üzerinde diller arasında Türkçe yer almıyor. Epic Games üzerinden oynayan varsa Türkçe geldi mi bilgi verebilir misiniz?
Oyunun Epic sürümünü Linux'ta mı oynuyorsunuz? Oynuyorsanız nasıl çalıştırdınız?Geldi, dil ayarlarindan Turkce yapabiliyorum. Epic'ten almistim.
Maalesef Windows'da oynuyorum, sebebi sistemimin güçsüz olması. Windows'da şuan, FSR'in da gelmesiyle, gayet iyi performans veriyor. Linux'ta oynamayı denedim ama pek iyi performans vermedi. Heroic Games Launcher'dan oynamıştım oyunu.Oyunun Epic sürümünü Linux'ta mı oynuyorsunuz? Oynuyorsanız nasıl çalıştırdınız?
Ekran kartınız nedir?Maalesef Windows'da oynuyorum, sebebi sistemimin güçsüz olması. Windows'da şuan, FSR'in da gelmesiyle, gayet iyi performans veriyor. Linux'ta oynamayı denedim ama pek iyi performans vermedi. Heroic Games Launcher'dan oynamıştım oyunu.
GTX 1650 hocam, bir de laptop. Kağıt üzerinde minimum sistem gereksinimlerini dahi karşılamıyor ama 900P'de akıcı oynayabiliyorum, tabii Windows'da. Linux'ta nedense 30'dan yukarı çıkmıyor FPS. Belki bir ara yine denerim ama, sistemimin yetmediği oyunlar Linux'da potansiyelininde altında maalesef.Ekran kartınız nedir?
Ben RTX 4070 ile CachyOS'te Expedition 33 denedim ve her ne kadar NVIDIA Linux DX12 sorunundan dolayı Windows'a göre daha düşük performans verse de rahatlıkla oynanabiliyordu.
GTX 1650 zaten sistem gereksinimlerini karşılamadığı için Linux'taki performans düşüşü ekstra kastırıyor.GTX 1650 hocam, bir de laptop. Kağıt üzerinde minimum sistem gereksinimlerini dahi karşılamıyor ama 900P'de akıcı oynayabiliyorum, tabii Windows'da. Linux'ta nedense 30'dan yukarı çıkmıyor FPS. Belki bir ara yine denerim ama, sistemimin yetmediği oyunlar Linux'da potansiyelininde altında maalesef.