Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Bence yılın en iyi oyunlarından bir tanesi. Devamı kesinlikle gelmeliydi, DLC çıkartmayacaklarını söylemişlerdi. Umarım 2. oyun bu sebeple daha erken gelir. Beklediğimiz bir gelişmeydi, çok sevindim duyunca. Öncelikle bu oyunu oynamak isteyenlere Türkçe yama ve Fransızca dilinde oynamalarını öneriyorum. ( Orjinal Türkçe dil desteği yakında geliyor )

Kaynak;

Clair-Obscur-Expedition-33-keyart-1024x576.webp

Bonus; Müzikleri harikadır, tavsiye ederim.

Gelsin ya sanat eseri gibi şaheserdi oyun. Karakterlerin arka planları, sondaki seçim, mekan tasarımları, yan görevleri çok güzeldi.

Hocam ne bileyim böyle mobil kart oyunu gibiydi hiç keyif alamadım.

35 yıllık oyuncuyum, bende ilk defa sıra tabanlı bir oyun oynadım. Hiç bu kadar beğeneceğimi bende tahmin etmemiştim. Ama İngilizce pek keyif almadım, Fransızca yaptım dili. Oyuna Orjinal Türkçe eklenecek olması, daha da arttıracaktır popülerliğini bence. Belki bir şans daha verirsin ilerleyen dönemlerde.

Gelsin ya sanat eseri gibi şaheserdi oyun. Karakterlerin arka planları, sondaki seçim, mekan tasarımları, yan görevleri çok güzeldi.

Hocam yorumuna + Rep veriyorum. 🫡

Bence eksi yönleri de vardı, haritası biraz daha iyi yapılabilirdi gibi. Özellikle müzikleri harikulade idi.

35 yıllık oyuncuyum, bende ilk defa sıra tabanlı bir oyun oynadım. Hiç bu kadar beğeneceğimi bende tahmin etmemiştim. Ama İngilizce pek keyif almadım, Fransızca yaptım dili. Oyuna orijinal Türkçe eklenecek olması, daha da arttıracaktır popülerliğini bence. Belki bir şans daha verirsin ilerleyen dönemlerde.

Hocam yorumuna + rep veriyorum. 🫡

Bence eksi yönleri de vardı, haritası biraz daha iyi yapılabilirdi gibi. Özellikle müzikleri harikulade idi.

Evet ben en çok 2 boss deli oldum opsiyoneller ama ağlatıyorlar :D.hikayesi çok iyiydi ya başından kalkamıyordum hikayede, finale ulaşmak için. Hayatımda nadir bir oyunun tüm notlarını okurken buldum hikâyeyi tam anlamak için.